Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Merhaba,
Günümüzde ikisi de önemli bir faktör fakat bazı düşüncelerden kendimi alıkoyamıyorum. Örnek veriyorum sosyal medya da güzel bir hesabım var, reklam alıyorum karşılığında da güzel miktarlar kazanıyorum fakat bir yandan üzülüyorum sanki hesap zarar görüyormuş gibisinden (zarar verici reklamlar değil) sizlere fikirlerinizi sormak istedim.
Güzel bir hesabınız olsa para için her türlü (absürt olmayacak) reklamı kabul eder miydiniz iyi bir fiyata yoksa sadece büyük miktarlı reklamları mı kabul ederdiniz?
Yaptığım iş 1 adet retweet atmak sadece.
-
-
Yaş/Cinsiyet
54 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Her zaman belirli bir çizgide gitmek en iyisidir bence.
Zamanla kalite kazancı daha da arttırır zaten. Önemli olan sabırlı olmaktır.
kingadam
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Her reklam kabul edilmez hocam benim görüşüm. O hesabın belli bir kitlesi vardır ve açılış nedeni de vardır. O düzeyde reklam alımları daha anlamlı ve güzel olur bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Benim sosyal medya konusunda yeni yeni tecrübem oluşmaya başlıyor fakat genel olarak söylemem gerekirse kendine bir prensip belirlemeni tavsiye ederim.
Mesela belli konuların dışında reklam alma, belli zamanlarda reklam alma ( haftada 1-2 reklam gibi ) bu gibi prensiplerin olursa bence para kazanırken kaliteyi de yakalamış olursun :)
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam benim bu konulardaki düşüncem her gelen reklamı kabul etmemek. Çizdiğiniz sınırlar içerisinde hareket edip,blogunuza yakın reklamları kabul etmek. 30 gün içerisinde 2 veya 3 reklam yapmak.Daima reklam yapımı blogu zedeliyor..