-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Kuyumcu
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar altın imalatçısı olarak bir fikrimiz var. Şu anda dünya üzerinde uygulayan olduğunu sanmıyoruz. Sitemiz üzerinden satın alınacak altın ve gümüş takıları müşterilerimizin istedikleri zaman %100 olarak iade etme hakkı tanımayı düşünüyoruz. Yanlış duymadınız değiştirmeden de bahsetmiyoruz. İstedikleri zaman kullanılmış olsa dahi aldıkları ürünleri sattığımız fiyatın aynısına almayı tahahhüt etmeyi düşünüyoruz. Sizce bu fikir vatandaşlar olarak size cazip gelir mi?
Örnek olarak 1 tektaş altın yüzüğü 300 tl ye aldınız diyelim ki bu yüzüğü kullandınız ve 6 ay sonra satmak istediniz, bize yollayacağımız firma sertifikamızla geri gönderdiğiniz zaman 300 tl nizi hesabınıza geri yatıracağız.
Evet, fikirlerinizi bizim için değerlidir. Piyasaya hızlı bir giriş yapmanın alt yapısını kuruyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
111, (%99)
İlk defa boyle bisey duyuyorum hocam, ama mantigima sigmadi acikcasi, eritseniz 585 gelcek neden zararina geri aliyosunuz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Peki ürünlerin size ait olduğunu ayırt edebilmek adına bir imza var mı ürünlerde? Sanıyorumki çeyrek altın, Cumhuriyet altını gibi darphane ürünlerinin satışı gerçekleşmeyecek?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ajans Direktörü
-
-
Ad Soyad
C** S**
-
-
-
Ticaret
46, (%98)
Anladım. Fikir güzel, uygulama detaylarına da dikkat edildiği sürece, reklam bütçesine bağlı olarak çok ses getiren bir projeye imza atabilirsiniz. Şimdiden bol şans, bol kazanç dilerim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
T** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bizim insanımıza böyle tamamen iade gücü verirseniz işin bo.... çıkarırlar. Zira eğer böyle bir olaya izin verirseniz düğünü olan kişi sizden takıyı alır kullanır sabah geri iade eder. Yada davete gidecek kişi alır kullanır geri iade eder. Sırf sizde ugrastiginizla onu kargolamak ile yetinmiş olursunuz.
Birde bu olayları bilmemek beraber insanlar şöyle düşünecektir. Acaba aldığım ürün daha önce başkası tarafindan alındı mı kullanıldı mı. Buda doğal olarak satışlara yansıyacak ve daha az satacaksınız.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Hayatı Mümince Yaşamak İsteyenlerin Mekanı
https://mumince.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
O zamam dugunde takilan tum altinlari size tekrar geri satarlar sizde batarsınız 😁 şaka bir yana ben anlamadim mantığı.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
guvenlık
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok saçma gıbı geldı bana cunku atıyorum ben yuzuk alırım sonra yuzukten sıkılırım gelırım aynı fıyata kolyeyle degıstırırım sonra 6 ay sonra gelır onuda degıstırırım. yani sizi UĞRAŞTIRIRIM :)
onun yerıne musterıyı ıyı ağırlayarak daha farklı ındırımler yaparak daha farklı satıslar yaparak kendınıze baglarsanız musterı kolyesınıde yuzugunude altınınıda sızden alır. Yanı gelıp degıstırmez devamlı yenısını alır :)
Siz böyle bişey yaparsanız ben ve benım gıbıler gelır yuzuk alır ayda 1 onu baska aksesuarla degıstırır en sonra sıze gerı verırım :)
Şunu unutmayın bu tarz seyler hevestır kunyeler kolyeler adam sıkıldımı gerı verır ve sız bunu yaparsanız batarsınız