-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
webmaster - Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** I**
-
-
-
Ticaret
67, (%99)
siz wordpress adsense eklentisi kullanmışsınız onu kaldırıp kendiniz manuel olarak yerleştirme yapabilirisniz istediğiniz yere
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Leptop mağazası
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yani wp quads ı mı kaldırmam gerekli bunu kaldırdığımda düzenli olarak yerleşim yapabilirmiyim ? veyautta başka bir eklenti varmı daha güzel kendimizin yönetebileceği bilginiz varmıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Koskoca forumda şimdi bi yardım edebilecek biri yokmu ? herkezin işi para olmuş arkadaş bi fotoğraf yerleştirmeyle ilgili soru sorarız web masterlarla konuşun... temayla ilgili bişey sorarız tema satanlarla bi konuşun bakalım.yav arkadaş sitenin önünden sinek geçti desek ilaççıya git diyolar.Yokmu şu reklam işinde bi yardım edebilecek birisi ? Yani tutupta bana 2kere 1.şuraya tıkla 2.şurdan şu şekilde yap diyince laps 50tl bayılmıcaz ki yani site kurdurmuyoz.yokmu bi delikanlı şu wp QUADS reklam yerlerini nası ayarlıcam öğretecek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
admin panelde wp quads ayarlarinda adsense code sekmesinde istedigin reklam kodunu plain olarak yapistir. kac numaraya yapistirdiysan positiondan yazinin neresinde cikmasi gerektigini ayarlayabilirsin o numarayi atayarak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
birde sana zahmet su basliktakini wordpress olarak duzeltiver. umarim yardimi olmustur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
usta buldum.wp quest te reklamları dediğiniz şekilde seçerek orda post (yazılarda mı) yoksa homapage ( anasayfadamı) çıkacağını seçebiliyomuşssun şimdi tüm yazılarımda 1er tane gösteriyor reklamları.ana sayfadada var teşekkür ederim.Peki her sayfaya ayrı reklam koyabiliyomuyuz ? yoksa 1reklam her sayfadamı gözüküyor.yani 3tane reklamım var fakat tüm sayfalarda değişik değişik reklamlar var :D anlamadım bu işi