cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
wordpress orjinalde linklere nofollow ve class eklemez. bir eklenti kullanıyor olabilirmisin? yada tema kodlaman bu şekilde yapılmış olabilir mi?
hf06
Üyeliği Durdurulmuş
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizde yayınladığınız bir reklam ile alakalı olabilir veya bir eklenti bunu yapıyor olabilir.
Sitenizi pm olarak atarsanız daha detaylı bir şekilde yardım etmeye çalışacağım.
hf06
Üyeliği Durdurulmuş
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
H** F**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizi inceledim ve yazılarınızda geçen bağlantılarda "myo" classı dışında bir class'a rastlamadım.
Ayrıca tüm site kaynağında da böyle bir class göremedim. Farklı bir tarayıcıdan vb. denediniz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
TazZ adlı üyeden alıntı
Siteyi ilk defa gördüm şimdi. Sebebini hala bulamadım. Nasıl çözebilirim henüz bir fikrim yok.
Tüm eklentilerinizi kontrol edin. Siteniz de bilmediğiniz hiç bir eklentiyi kullanmamaya özen gösterin.
Eklenti dosyalarınızın tamamını indirin ve .php dosyaları topluca açıp toplu arama yapıp bahsettiğiniz kelimeyi aratın. Eğer bir şey çıkarsa bulduğunuz satırı buraya yapıştırın kontrol edelim.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial