-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar sitemi wordpresse taşıdım. Blogger kullanıyordum yazıları içe aktar diyerek wordpresse aktardım. Haliyle yazılardaki resimleri url ile çekti. Temada resimler gözüküyor yazılara tıklayınca. Ama anasayfada yazıların kenarında küçük resim çıkmıyor. Acaba aktarmada mı sorun oldu diye düşündüm. Yeni yazı ekleyip resmi url ile ekleyince de gözükmüyor. Yani url ile eklenen resimler anasayfada küçük resim olarak gözükmüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
siteyi ve görünmediği yeri mesaj olarak atar mısınız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Url'den içe aktarırken url'de kalmıyor, o url'den indirip wordpress'e yüklüyor normalde. Ortam kütüphanesi'nde görünmesi lazım resimlerin. İÇe aktarırken bunu soruyor ortamı yükle içe aktar felan diye. Eğer görseller senin sunucuna yüklendiyle ve yine görünmüyorsa force regenerate thumbnails ile görselleri boyutlayıp tekrar bak.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
normalde, standartında url ile çekilen resimler öne çıkarılmış görsel olarak kullanılmıyor özel bir işlem yapmazsanız.
Yani bilgi vereyim eğer orjinal hali ile url
resimleri öne çıkarılan görsel yapmak istiyorsanız bu olay yok. Görselin sitenizin ortam kütüphanesinde olması gerekiyor. Aksi durumda özel modifiyeler ile yada eklentiler ile göstermeniz gerek.