lostyazilim
tr.link

Sizce Sitemin Anahtar Kelimeleri Neler?

10 Mesajlar 897 Okunma
lstbozum
tr.link

CoolDad CoolDad ⚡ Backlink & SEO ⚡ Telefon Onaysız
  • Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 64 / 150
  • Ticaret 12, (%100)
Merhabalar. Sizce sitemin anahtar kelimeleri neler? Yani bir çalışma yaptıracak olsam neye göre, hangi kelimeye çalışma yaptırmalıyım? Sitem biraz genel bilgi sitesi. Fikirlerinizi bekliyorum.
TolgaYilmaz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

SametTEKE SametTEKE WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1524
  • Beğeniler 894 / 646
  • Ticaret 4, (%100)
Öncelikle iç optimizasyondan başlamanız lazım. Url'leriniz ve başlıklarınız yanlış. Url olarak aslindakim.com/ozan-guven-aslinda-kim/ yerine aslindakim.com/ozan-guven-kimdir/ gibi anahtar kelime içeren url ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Başlıkta da aynı şekilde Ozan Güven Aslında Kim yerine aranma hacmi daha yüksek olan Ozan Güven Kimdir veya Ozan Güven'in Hayatı gibi başlıklar seçmelisiniz. Dış SEO çalışmanızı da popüler olan bir yazınıza göre yapabilirsiniz.
CoolDad

kişi bu mesajı beğendi.

alemburda alemburda Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek IT - Enformasyon Teknolojileri
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 1403
  • Beğeniler 151 / 352
  • Ticaret 1, (%100)
Aslında kim kelimesine çok odaklanmışsınız ancak samet arkadaşında dediği gibi insanlar bu şekilde bir arama yapmaz. Sİzin sitenizi bulabilir ancak internette rakipleriniz olduğunuda dikkate alarak genele hitap eden kelimeler başlıklar seçmek daha faydalı olacaktır.
Ve birden fazla alt başlık halinde yazılar yazmanız okumayı ve google sitenizi dikkate almasını kolaylaştırır.
CoolDad

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 64 / 150
  • Ticaret 12, (%100)

SametTEKE adlı üyeden alıntı

Öncelikle iç optimizasyondan başlamanız lazım. Url'leriniz ve başlıklarınız yanlış. Url olarak aslindakim . com/ozan-guven-aslinda-kim/ yerine aslindakim . com/ozan-guven-kimdir/ gibi anahtar kelime içeren url ile değiştirmenizi tavsiye ederim. Başlıkta da aynı şekilde Ozan Güven Aslında Kim yerine aranma hacmi daha yüksek olan Ozan Güven Kimdir veya Ozan Güven'in Hayatı gibi başlıklar seçmelisiniz. Dış SEO çalışmanızı da popüler olan bir yazınıza göre yapabilirsiniz.

Yorumun için çok teşekkür ederim. Geçmiş yazıları düzeltmem siteme zarar verir mi? Yoksa yeni ekleyecek olduğum makaleleri mi dediğin tarzda düzenleyeyim?

alemburda adlı üyeden alıntı

Aslında kim kelimesine çok odaklanmışsınız ancak samet arkadaşında dediği gibi insanlar bu şekilde bir arama yapmaz. Sİzin sitenizi bulabilir ancak internette rakipleriniz olduğunuda dikkate alarak genele hitap eden kelimeler başlıklar seçmek daha faydalı olacaktır.
Ve birden fazla alt başlık halinde yazılar yazmanız okumayı ve google sitenizi dikkate almasını kolaylaştırır.

Yorumun için sana da çok teşekkür ederim. Google'ın sevdiğini biliyorum ama alt başlık olayına bir türlü içim ısınmıyor. Görüşlerini dikkate alacağım. :o

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1524
  • Beğeniler 894 / 646
  • Ticaret 4, (%100)
Başlıkları değiştirmek sıkıntı olmaz ancak linkleri de düzenlemek istiyorsanız şuraya bakabilirsiniz: https://www.seosozluk.com/wordpresste-url-degistirmek/
CoolDad

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 64 / 150
  • Ticaret 12, (%100)

Başlıkları değiştirmek sıkıntı olmaz ancak linkleri de düzenlemek istiyorsanız şuraya bakabilirsiniz: https://www.seosozluk.com/wordpresste-url-degistirmek/

Zahmet edip cevap yazdığın için tekrar teşekkür ederim. Makalede 301 çekmeye yarayan bir eklentiden bahsetmişler peki ben söyle yapsam; URL'leri, Google Search Console'dan kaldırıp yeni URL'yi Google gibi getirsem? Aynı mantık aslında sadece eklenti kurmamış oluyorum. Bir süre sonra eski URL'ler sıkıntı olur diye korktum o yüzden bu yöntemi düşündüm. Sence?

• Üyelik 25.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1524
  • Beğeniler 894 / 646
  • Ticaret 4, (%100)
Eski url'yi kaldırıp eklerseniz şuanki sıralamanızı kaybedebilirsiniz. Tam emin değilim ama sanırım Wordpress'te makale linkini değiştirince eski linki eklenti olmasa bile kendisi 301 yapıyordu. Şuan sitenin hit durumu iyiyse bundan sonraki yazılarda dikkat edersiniz bunlarda değiştirmeyin isterseniz. (başlıkları değiştirin şuankilerde, linkler kalsın hitiniz fazla ise sıralama kaybı yaşayabilirsiniz kısa süreliğine)

• Üyelik 19.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 314
  • Beğeniler 64 / 150
  • Ticaret 12, (%100)

Eski url'yi kaldırıp eklerseniz şuanki sıralamanızı kaybedebilirsiniz. Tam emin değilim ama sanırım Wordpress'te makale linkini değiştirince eski linki eklenti olmasa bile kendisi 301 yapıyordu. Şuan sitenin hit durumu iyiyse bundan sonraki yazılarda dikkat edersiniz bunlarda değiştirmeyin isterseniz. (başlıkları değiştirin şuankilerde, linkler kalsın hitiniz fazla ise sıralama kaybı yaşayabilirsiniz kısa süreliğine)

Tünaydın diyerek gireyim söze. Dediklerini tamamladım bir incelersen sevinirim. Eklentiyi kurup linkleri ve başlıkları düzenledim. Eski linkten yeni linke 301 çektim sorunsuz 404 vermeden çalışıyor. Başlık için ne yapabilirim? Aslında Kim? - Tüm Merak Edilenler yerine indexte ana sayfamın çıkması için hangi yolu izleyebilirim? Biraz soru yağmuruna tutmuş gibi oldum ama kusuruma bakma artık.

• Üyelik 25.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1524
  • Beğeniler 894 / 646
  • Ticaret 4, (%100)
Aslında Kim? - Güncel Biyografi Sitesi

Şuanda dışarıda olduğum için sitenize bakamadım ancak yazılarınızı hallettiyseniz ana sayfanızda da yukarıdaki başlığı kullanabilirsiniz. Ana sayfanızın başlığında da aynı şekilde anahtar kelimeyi geçirmeniz önemlidir.

• Üyelik 25.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 1524
  • Beğeniler 894 / 646
  • Ticaret 4, (%100)
Anahtar kelime önerileri: biyografi, kimdir, ..'nın hayatı

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al