-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Onur07 adlı üyeden alıntı
13 yaşındayım . Yeni girdi bu işlere bu doğal ama hatalarını düzeltmezse nasıl gelişecek ? Adamların aşağıladığı falan yok sadece neler hatalı ve eksik söylemişler . Bize sormadan önce sen çok mu iyi biliyorsun ? Facebook'a giren bir kullanıcı hiç bir şey bilmese bile tasarımsal hataları söyleyemez mi ? Söyler . Yaş oranı düşük veya yüksek orası bizi bağlamaz . Biz burada bir aileyiz , aile olarak kalacağız . Siz buraya bu lafları edeceğinize başka bir webmaster forumuna üye olun bakalım 10 saatte bir cevap alırsınız . Hem üyelik aldınız girmenizde gerekmiyor kapattırabilirsiniz üyeliği !
Sen derslerini anlamadığında hocana sorduğunda hocan sana şunlarımı diyor ?
- Şekilsizsin ..
- Kafasızsın
- Hiçbirşeyi anlamıyorsun
- Üstelik daha doğru düzgün cümle bile kuramıyorsun.
Yukarıdaki maddelerlemi karşılaşıyorsun yoksa ki ;
- Bak mesela bu konuya örnek olarak bu var bunada bakarsan daha iyi anlarsın gibi çözümleyici cümlelerlemi karşılaşıyorsun ?
Olayları anlamaya çalışın , herkesin bilgisi kendinedir.Benim bilgi ve tecrübelerimin kendime hayrı var fakat yanlış yapıyorsunuz yapmayın.
Birbirinizi köreltmeyin.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Onur07 adlı üyeden alıntı
Adamlar site şekilsiz , bir şey olmaz mı demiş ?
- Logosu yok hocam .
- Sitenin bazı yerleri İngilizce kalmış .
Siz bunu şekilsiz , kafasız gibi hakaret algılıyorsanız bilemicem artık ..
Sizler hepiniz süpersiniz , algılarınız açık ve yüzyılın en başarılı webmasterlarısınız.
Daha fazla burada barınmak istemiyorum , gerçekten anlamayan bir kitleye birşeyleri anlatmak bana göre değil.
Zaman kaybı yaşıyorum.
Profesyonel Tasarım & Wordpress Tema / Eklenti hizmeti - http://whatsappla.com/@gokhankaraofficial
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ya bir daha baktım nasıl cümleler kurulmuş diye. Sen hangi mesaja bakıyorsun ki bu yazdıklarını görüyorsun? merak ettim doğrusu...
cografyahane.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Web tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar :
beyazkantin.com Sitemizi Açmıştık Fakat Nasıl Bir Sistem İle İlerlememiz Ve Ne Tarz Bir Reklam Çalışması Yapmamız Gerektigi Konusunda Fikirlerinizi Bekliyoruz .
Script Önerilerinide Alabiliriz