Merhaba arkadaşlar, kimler dün yayıma giren Sultan dizisini izledi acaba?
Benim çok hoşuma gitti. Blogumda da 355 kelimelik bir yazı yazdım.. Ben o kadar süreceğini tahmin etmiyordum ancak, konuyu da kendim yazınca baya uzun sürdü. Her neyse, merak edenler için konuyu veriyorum altta. Gerçekten herkese tavsiye ettiğim bir dizi.. :)
- Dizide Sultan adı verilen kız, 15 yıl önce Şehmuz adlı birine kaçar. Fakat babası onu başka biriyle evlendirmek istediğinden kızı Şehmuz’a kaçınca onunla bir daha konuşmaz. Ancak Sultan, Şehmuzla evlendikten hemen sonra, Şehmuz’un polisler tarafından arandığını öğrenir ve apar topar Şehmuz hapse girer. Bir kaç ay sonra Şehmuz, hapisten çıkar. Fakat aile onu olaylar durulunca gelmek üzere Fransa’ya gönderir. Şehmuz, Fransa’ya gider, sonra gönderdiği bir mektupta Sultan’a ” Beni bekleme, kendine yeni bir hayat kur” der. Fakat Sultan onu 15 yıl boyunca bekler. 15 yıl sonra Şehmuz, Fransa’dan yanında oğluyla birlikte döner. Ancak Sultan ona bir özür bile dilenmediği ve Şehmuz’un orada evlendiği için haklı olarak, 15 yıl boyunca Şehmuz’u beklediği, Şehmuzların evinden ayrılır. Baba evine dönmek ister, babası geri almaz. Sultan’ı, Şehmuz’dan bile çok seven Şehmuz’un babası, ortadan kaybolan Sultan’ı bulmak için elinden gelen her şeyi yapar. Bu arada da 15 yıl boyunca Sultan’ı bekleten, anasının ve karısının gözlerini yaşartan Şehmuz’a çok sinirlidir ve onu affedecek gibi de gözükmemektedir…