-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Sistemin aktif olduğunu söylüyorsunuz, 3 gündür sipariş veriyorum sürekli " iade edildi. " En son verdiğim sipariş 2 saattir bekliyorum takipçi gelecek diye müşterim gizliye aldı profili. Nasıl bir hizmet verdiğinizi anlamış değilim. Panel bakımda olur anlarım, Instagram güncelleme getirir onuda anlarım, fakat aktif olan panel takipçi çekmiyor be kardeşim. Dalga geçtiğini filan düşünüyorum artık, yazmayayım yazmayayım diyorum ama.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Şuan takipçi gönderen panel yok güncellemeden dolayı kesintiler oluyor geceleri paneli durduruyoruz dinlendiriyoruz. Gönderiyor şu kadar süre boyunca tamamlanan siparişlerin ekran görüntüsünü ekleyebilirim dilerseniz. Belki gece gönderim yapıyorsanız denk gelmiş olabilirsiniz hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
G** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
3 gün önce gelen güncellemeden sonra dinlendirmek zorunda kalıyoruz.
Ayrıca hocam panele açtığınız hiç bir ticket göremiyorum panele bu tarz şeyleri destek talebi olarak açarsanız işlemleriniz daha hızlı çözümlenecektir. Bize sorununuzu bildirmez iseniz biz buna çözüm bulamayız. Veya öncesinde özel mesaj atsanız yine yardımcı olurduk direk olarak konuya yazmanız bizi biraz üzdü.