Merhabalar öncelikle. Sizlere süper bir fikir ile geldim. Şu resmi görünce bu konuyu mutlaka açmalıyım dedim.
Eşim hamile olduğu için geçenlerde canı erik çekti. Marketlere falan baktım yok tabi. Hadi dedim internetten bakayım bulurum belki. Bir de ne göreyim. 50 gr ki sanırım 2 tane ya eder ya etmez 40 TL.
Hâl böyle olunca hemen kafada fikirler çaktı tabi. Dedim ben hemen kütürkütür com u alayım. Bu dönemde sıcak neresi vardır diye düşündüm hemen survivor ile büyümüş nesil olduğumuzdan dominik geldi aklıma erik olduğunu varsayarak. Gidiş dönüş 2 gün kalmalı uçak bileti baktım. 1200 küsur TL. Dedim 1 buçuk kilo eriğe bakar. 2 gün otel 400 TL o da yarım kilo eder. Bagaj hakkım 20 kilo. Geriye kalan 18 kiloyu da kütürkütür den 800 den sattım mı üff.
Not 1 :Şaka bir yana o sayfanın yöneticileri de aramızda ise kendilerini tebrik ediyorum. Hem kendileri için iyi hem de bunları almak isteyenler için.
Not 2 : Geçen gün 1 dk içinde domaini kapan arkadaşlar vardı bunu da kapabilirler sıkıntı yok :)
Cümleten iyi geceler!