-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
O** I**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar programlama öğrenmek istiyorum zaten önceden de c#' ufak bir giriş yapmıştım ve biraz ara vermiştim şimdi tekrardan başlamak istiyorum sizce hangi platformlar için program yazmayı öğrenmeliyim ? (web site,bilgisayar,uygulama,oyun vs)
ileride beni daha iyi yerlere getirebilecek, değer kaybetmeyecek, üzerinden gelir elde edebileceğim bir platform olmasını istiyorum.
ayrıca önermiş olduğunuz platform için bunları sırasıyla öğrenmelisin dediğiniz dilleri de eklemeyi lütfen unutmayın şimdiden teşekkürler.
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PHP gibi yazılım dilleriyle web site işlerini azda olsa kesinlikle biraz bilmende fayda var.
Onun dışında senin yerinde olsam mobil uygulamalara-oyunlara yönlenirdim. Bir PHP'ci olarak bu yazılım işlerinden eğer olurda biraz sıyrılır işlerimi azaltırsam yapacağım ilk iş mobil uygulama'ya adım atmak olacaktır.
Birazda oraları kurcalamalıyım. Zira kafa çalıştırılsa oradan çok iyi işler çıkacağına inanıyorum :)
Batuhan P. | SoftVore.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
PYTHON öğren derim. Web için de HTML, JS,CSS,PHP
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Platforma göre değişir android için java ios için swift veya obj-c yok ben ayrı gayri istemem ozaman xamarin için .net - react native için javascript Sonuç olarak mobile yoğunlaş
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
yazılım
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
C# öğren hepsine adım atarsin kodlamalar birbirine çok yakın. Sadece web istiyorsan php öğren veya .net mvc öğren yoluna devam et
ulas
C# & ASP.NET
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Platforma veya herhangi bir dile göre şekil almak yerine bu araçları kullanarak projeler geliştirin. Bu işin mantığını kavradığınızı düşünüyorsanız güzel bir proje düşünün, daha sonra o projenin hangi platforma daha uygun olduğunu bulun. Zaten ihtiyacınız olan/öğrenmeniz gereken dil ortaya çıkacaktır.
Eğer temel bilginiz eksik ise algoritma ve nesne yönelimli programlama öğrenmenizi öneririm.
technovenue.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
python pro webmaster yapay zek
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Geleceğin Dili Python.....
Bu günkü istatistiklere baktığında dahi görebilirsin. Geleceğin yazılımı (Yapay Zeka)
Veri biliminde en çok kullanılan 5 programlama dili*:
Python (%57),
C/C++ (%44),
Java (%41),
R (%37), ve
JavaScript (%28) dir.
Not: İstatistik Bilgileri Deep Learning Türkiye den alınmıştır....
En İleri Karmaşıklık Sadeliktir......
ismail89
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
berber
-
-
Ad Soyad
I** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
C# ile başlamışsan öyle devam et. En baştan yeniden aynı işler ile uğraşmak sıkıcı gelebilir.