-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Oyun.game
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
İnstagram hesabımız için uzun vadeli ***aktif Türk kadın*** takipçi alınacaktır. İlk etapta minimum düzeyde almak istiyorum. Çünkü uzun vadeli ve ara ara takipçi satın alacağım. Bir kaç farklı arkadaştan alış yapmak istiyorum.
Takipçiler aktif olduğu için belli bir oranda bırakmalar olacak. Bu benim için problem değil. Yani ***aktif Türk kadın***olduktan sonra %30 lara kadar bırakmalar sorun değildir. Minimum alma sebebim sadece performans ölçmek. Alımlar daha sonra başlayacak.
Lütfen pm ile şunu iletiniz:
Minimum paket fiyatı:
Minimum paketteki takipçi sayısı:
Yükleme süresi:
Para transferi nasıl olacak: (Ziraat tercihimizdir)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Müşterilere benimsetemediğimiz 2 GERÇEK
1- KAYIT OLURKEN CİNSİYET SORULMADIĞI İÇİN TAKİPÇİ CİNSİYETİ SINIFLANDIRMASI TAM ANLAMIYLA VERİMLİ OLMAZ.
2-TAKİPÇİ SATIN ALARAK MÜŞTERİ SATIN ALMIYORSUNUZ. SADECE MÜŞTERİYE DAHA KOLAY ULAŞMAK İÇİN BİR ARAÇTIR TAKİPÇİ... EĞER MÜŞTERİ SATIYOR OLSAK İNANIN 100 TANE İNSTAGRAM HESABI AÇIP BİZ YAPARDIK BU İŞİ. BU YÜZDEN HERHANGİ BİR ALIM SONRASI SATIŞ PERFORMANSININ ARTMASI BEKLENEMEZ,BEKLENMEMELİ BU YÜZDEN TAKİPÇİ SATIN ALINAN KİŞİ SUÇLANAMAZ, SUÇLANMAMALI...
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Oyun.game
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Müşteri almak istemiyoruz üstad. Ancak ilgili sayfamıza etkileşim sağlamak için kadın okurlara ihtiyaç var. Ama tam olarak anlamadım. Peki kadın takipçi satışı yapanlar gerçek değil mi? Yani onlar bizi kandırıyor mu?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kadın okurlar icin halihazirda kitleyi kazanmis oluşumlara reklam vermelisiniz banner veyahut makale olaraktan vereceginiz reklamlar (bu adsense bile olabilir hedef kitle vs ayarlari ile) daha sağlıklı olacaktir.
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/