-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir youtube kanalı açtım ve ilk videomu yükledim fakat sağlam bir kitleye sahip olmadığım için girdiğim içerik nasıl hiç bir fikrim yok.
Yüklediğim videomu eleştirecek ve bana fikir verebilecek birilerini arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Yorumlarınızı eleştirilerinizi ve tavsiyelerinizi aşşağıdan veya videonun yorumundan belirtirseniz sevinirim.
https://youtu.be/eof5Qs3phMc
www.idealarevrenim.wordpress.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
helpdesk
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba,
-Suya Bakmak Susuzluğu Gidermez- başlığı çok ilgi çekici bence, bu başlığı çalıştırmalısın. insanlara harekete geçmeleri anlmaında güzel mesaj verebilirsin ve sonunda HARAKETE GEÇ sloganı ile bitirebilirsin. her yaştan insanı her konuda tetikleyici olabilir. ve herkezin motivasyona ihtiyacı vardır.
hangi yaş kitlesine hitab etmeyi planlıyosan onları cezbedecek kelimeler ve müzik kullanmalısın.
kuçuk resim kullanımına kapak resmi yaparken ilgi çekici olmasına önem ver.
müziksiz video yapma.
ses tonunu daha iyi kullan (kelimeleri yuvarlama, cümleleri vurgula)
bol şans
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Barış Özcan'ı rol model olarak alabilirsin. Birkaç videosunu izleyerek tonlamasına, cümle yapısına, vurgulamaları inceleyebilirsin. Ek olarak videoların için önceden konuşma metni hazırlamalısın :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuşma metni hazırladığımda kendimi robot gibi ve tamamen hissiz hissediyorum diksoyunmda büyük bir açığın olmasından dolayı yazılı metni okurkende robotlaşıyorum doğaçlama yapmamın temel nedeni de yavaş yavaş diksiyonumu güçlendirmek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
EmreElbasan adlı üyeden alıntı
merhaba,
-Suya Bakmak Susuzluğu Gidermez- başlığı çok ilgi çekici bence, bu başlığı çalıştırmalısın. insanlara harekete geçmeleri anlmaında güzel mesaj verebilirsin ve sonunda HARAKETE GEÇ sloganı ile bitirebilirsin. her yaştan insanı her konuda tetikleyici olabilir. ve herkezin motivasyona ihtiyacı vardır.
hangi yaş kitlesine hitab etmeyi planlıyosan onları cezbedecek kelimeler ve müzik kullanmalısın.
kuçuk resim kullanımına kapak resmi yaparken ilgi çekici olmasına önem ver.
müziksiz video yapma.
ses tonunu daha iyi kullan (kelimeleri yuvarlama, cümleleri vurgula)
bol şans
Ses tonuma ve diksiyonuma daha çok dikkat edeceğim ve insanların merak ettiği konularda içerik girmeye de çalışacağım yorumunuz için teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Videonu izledim. Güçlü içeriklerle ve zamanla güçlenecek olan diksiyonunun yardımıyla iyi yerlere gelirsin inşallah :)
İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
helpdesk
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
örn;
mynette güncel bir haber var haber başlığı Öldükten 3 ay sonra dirildi!
hazır metinde var metne iyi çalışıp güzel görseller ve gerilim müziğiyle güzel bir video yapabilirsin. bu arada videolarını 10dk yapmaya çalış. izleyici boş vakit geçirmesin gereksiz boşluklarla kasma videoyu ama uzun tutmaya çalış. dolu dolu ama boğmadan tatlı sert ol.
bu arada ruhi çenet yıllardır robot gibi konuşmadımı bak şimdi 2.500.000 den fazla abonesi var.
herşeyden önemlisi kendine bir kota koy. mesela deki 12 ayın sonunda 10.000 takipçim olacak.
benzer bir kaç kanalı iyi analiz et ve benzer içerik üretmeye çalış taklit değil ama.
benzer kanal derken abonesi az olan ama 10.000 den az olmayan.
haftada en az 2 video paylaş. izleyici kitlene göre bir kaç deneme yanımadan sonra saat ve gün tercihini netleştir.
diğer sosyal medyaları iyi kullan.
tekrar bol şans
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sana ilk önerim. Ses arasındaki boşlukları kes. Bu çok zor bişey ama bunu yaparsan ve bu videoyu silip dediğim şekilde yüklersen daha fazla geri dönüş alırsın.