lostyazilim
tr.link

Yandex'den Atatürk'e Büyük Saygı!

73 Mesajlar 14.324 Okunma
lstbozum
tr.link

odostuwm odostuwm WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 4 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Türk toprakları üstündeki bu sömürü ne zaman bitecek çok merak ediyorum . Biri tutar dini sömürür , biri tutar milliyetciliği sömürür. Vaktinde google açılış sayfasına birşey koyunca onuda böyle göklere çıkarmışlardı . Şimdi çıkaranlar sırt çevirdi hain ilan etti .

wmaraci
reklam

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)
Çok büyük ihtimalle sevgimizi kazanmak için böyle bir video çekmişlerdir. Ancak şunu da unutmamak gerek google bunu dahi yapmıyor :)

Ayrıca rusları sıcak denizleri ve geçmişimizi falan unutmayalım diyen arkadaşlar var. O arkadaşlara şunu soruyorum. Amerikalılar çok mu güvenilir?

Bana kalsa en iyisi yerli arama motorumuz olur. Ancak diğer kişiler gibi benimde istediğim artık google'ın tekel olmaması ve rekabetin başlaması. Unutmayalım bunun en çok biz kullanıcılara faydası olacaktır.

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

KamilKahraman KamilKahraman Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
yandex 10 kasımda ne yaptı arkadaşlar? video çekilceğinde Atamızın resmini duvara asmakla olmaz bu sadece Türk Millet'in Milli duygularıyla oynamaktır.

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Bütün bunlar sempati toplamak için yapılmış hareketler. Ne Yandex ne de Google duygusal hareket eder. Kapitalist dünyada ikisinin de tek amacı kar maksimizasyonu. Ve bunun için de ne kadar kullanıcı=o kadar pazar payı.

Ama bazı arkadaşlar sapla samanı karıştırıp Rusya=Yandex gibi çok ilginç denklemler de kurmuş. Duygu sömürüsü eğitimsiz insana söker ama eğitimli insan ancak güler geçer. Bir davaya sahip çıkacaksanız bilimsel temelde çıkın. Kapitalist şirkete iyi para verirseniz, çıktığı ülkeyi de satabilir.

Ne ekersen onu biçersin
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 29.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Benimde anlamadığım olay şu çoğumuz ofisi var dimi? Bazılarımızın ofisinde Atamız posteri var niye bunu bu kadar olay yaratıyorlar anlamış değilim? yandexin çalışanları türk olduğuna göre posterim asılı olması bu kadar abartılcak bi gerek yok eğer amaçları sempati toplamaksa ve başardılar galiba.

Atakan Atakan Emekli. Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek -
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 6139
  • Beğeniler 2442 / 2410
  • Ticaret 12, (%100)

Kamil Kahraman adlı üyeden alıntı

Benimde anlamadığım olay şu çoğumuz ofisi var dimi? Bazılarımızın ofisinde Atamız posteri var niye bunu bu kadar olay yaratıyorlar anlamış değilim? yandexin çalışanları türk olduğuna göre posterim asılı olması bu kadar abartılcak bi gerek yok eğer amaçları sempati toplamaksa ve başardılar galiba.

Videodaki Yandex Türkiye çalışanı değil. Moskova'daki ofisteki bir çalışan. Türk değil.

• Üyelik 29.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Muhasebeci
  • Mesajlar 110
  • Beğeniler 2 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Atakan adlı üyeden alıntı

Videodaki Yandex Türkiye çalışanı değil. Moskova'daki ofisteki bir çalışan. Türk değil.

bak o zaman tebrik etmek lazım. videoda yandex ekibinin çalıştıkları algoritmalar yer vermiş benim anlamadığım olay şu sizi ziyaret geliyorlar o yazıları neden silmediler? Geçen sene bizim okulun tanıtım video çekilmeye geldiler bizi kütaphaneye attılar kitap okuyormuş gibi yapıp bizi çektiler :D

bLack67 bLack67 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Özel sektör
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 4 / 29
  • Ticaret 0, (%0)

Kamil Kahraman adlı üyeden alıntı

bak o zaman tebrik etmek lazım. videoda yandex ekibinin çalıştıkları algoritmalar yer vermiş benim anlamadığım olay şu sizi ziyaret geliyorlar o yazıları neden silmediler? Geçen sene bizim okulun tanıtım video çekilmeye geldiler bizi kütaphaneye attılar kitap okuyormuş gibi yapıp bizi çektiler :D

İyide bunlar tamamen düzmece.

nadlog nadlog Kabul Edilmedi Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek SEO Stratejisti
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 70 / 42
  • Ticaret 3, (%100)
Rus dedim mi şöyle bi uzak dururum ben. 2.5 yıl orada yaşadım. İyi bilirim ben bunları ;)

Ek Olarak:

Psycho adlı üyeden alıntı

Çok büyük ihtimalle sevgimizi kazanmak için böyle bir video çekmişlerdir. Ancak şunu da unutmamak gerek google bunu dahi yapmıyor :)

Ayrıca rusları sıcak denizleri ve geçmişimizi falan unutmayalım diyen arkadaşlar var. O arkadaşlara şunu soruyorum. Amerikalılar çok mu güvenilir?

Bana kalsa en iyisi yerli arama motorumuz olur. Ancak diğer kişiler gibi benimde istediğim artık google'ın tekel olmaması ve rekabetin başlaması. Unutmayalım bunun en çok biz kullanıcılara faydası olacaktır.

Ruslar her zaman daha tehlikelidir hocam. Amerikalılar, uzayda uçmayan mürekkep icat etmek için milyon dolarlar harcarken, Ruslar kurşun kalem kullanıyorlardı :D sanırım yeterince açık oldu bu :)

Psycho Psycho <--! Am I Psycho? --> Kat. Mod.
  • Üyelik 11.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Emekçi
  • Konum Edirne
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 6011
  • Beğeniler 3911 / 3918
  • Ticaret 6, (%100)

nadlog adlı üyeden alıntı

Ruslar her zaman daha tehlikelidir hocam. Amerikalılar, uzayda uçmayan mürekkep icat etmek için milyon dolarlar harcarken, Ruslar kurşun kalem kullanıyorlardı :D sanırım yeterince açık oldu bu :)

Hocam o sadece hikayeden ibaret :) Kurşun kalem kullanmayı Amerikalılarda biliyor ancak ucunun kırılıp olup olmadık bir yere gitmemesi için kullanmıyorlardı. Sonuçta düşünsenize, motor'a veya önemli bir yere kaçsa o kırılan uç çok daha büyük zarar verebilir. Bu yüzden öyle bir tükenmez kalem icat etmişler :)

Hatalıysam telefon etme, idare et (?)

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al