-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, başlıktada belirttiğim gibi. Sokak kedileri için 15 kilogram mama ve 7 adet mama kabı siparişi vereceğim. Elinde gittigidiyor indirim kuponu olan var mı acaba?
Not: İndirim kuponunu verene dilerse sipariş geçtiğim ekran görüntüsünü atabilirim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Merhaba harika bir düşünce ancak mama kabı yerine 5 lt su şişesi kesilebilir mama kapları yerinede mama alınabilir ya da kedi evi alınabilir. Bu soğukta büyük sevap işlersiniz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
furkan35 yorumunuz için çok teşekkür ederim. Kayseri de yaşıyorum bazı geceler -5 veya -6 dereceyi buluyor soğuklar. Kedi evlerine baktım da pek içime atan olmadı. Adore Mobilya sağ olsun kedi evi üretiyor 10 liraya da satıyor. Parasında da değilim, gayet kullanışlı kedi evleri yapıyor ama stoklarda yok.
Açıkçası biraz daha kullanışlı ve hiç olmazsa bu kışı daha rahat geçirmelerini istiyorum. Kedi evlerini de araştırıyorum. Evimiz bahçeli ev, garajımız var arabayı sattığımızdan beri tüm kediler orada kalıyor. Ama dışarıdan gelipte yenileri istemeyenler oluyor, o canlar da dışarıda kalıyor onlar için ayarlamam gerekiyor kedi evi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
asinan çok teşekkür ederim, Zeliha diye bir arkadaşım var sokak hayvanları içinde gönüllü kişilerden oluşan ekip kuruyorlardı. Bana da gayet mantıklı geldi, sokaklarda çok aç ve üşüyen hayvan var.
Ben açıkçası petshoplardan alıyordum mamayı, fakat internet üzerinden sipariş vermek daha uyguna geliyor. Biraz daha uyguna getirebilirsem, yine onlar için harcayacağım. Sanırım kupon kodu da mevcut değil kimse de :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
asinan diğer postumda da dediğim gibi kendi bahçemde besliyorum kedileri, dilerseniz ben size mamanın linkini atayım? Siz hangi mahallede oturuyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olur yollayın linki. İstasyon mahallesi. Alt geçitte. Siz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
asinan hocam, ben yeni mahallede yaşıyorum.
Mamanın linkine
Buradan ulaşabilirsiniz. Eğer çok fazla olur ise alt tarafında büyük ihtimal kilogramı düşük ürünler çıkacaktır.
Bilerek bu mamayı seçiyorum, bu mama normal de ev kedilerine verilmez. Fazla yağlandırır, sokak kedileri yağını yakar fazlasıyla. Ayrıca bu mama da tok tutuyor.