-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kimya Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Bir sitenin hostingini taşıdığımızda. Yeni hostinge mailleri kolay yoldan taşımanın yolu nedir? Ben şunu yapıyorum. Eski mailler bir mail programına kuruyorum. Maillerin tamamı bilgisayara indikten sonra. hostingi değiştirip yeni mailleri açıp yani mailleri programa kurup oradan içerisine aktarıyorum. Anlatmak bile zor geliyor. Bir de birçok mail adresinin olduğunu düşünürsek...
Kolay yolu nedir? Ya da siz böyle durumlarda ne yapıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cpanel kullanıyorsan eğer yedekleme kısmından full yedek al. Sonra yeni hosting kısmında ftp ye yükle. Host firması kurulumunu yapar yedeğin. O zaman hem site hemde mailler eskisi gibi olacaktır.
velonga.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
W*rez, Ad*lt, Film Hosting
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
cPanelden Taşıma işlemi yapıyoruz,
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
G** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Genellikle bir çok hosting firması siz full yedeği ftp ye yüklediğiniz de kurulumu ücretsiz olarak yapar. Ama sizin firmanız yapmıyorsa eğer bunu siz yapamazsınız. Root yetkisi gerekmektedir.
velonga.com
LosTTeeN
www.anindahosting.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Donanım,Yazılım
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
Merhaba,
Yedeği Fullbackup şekilde aldığınız da içerisinde mailleriniz de yer alacaktır. Fullbackup yedeği hosting firmanıza ilettiğiniz 10 saniye içerisinde hızlı bir şekilde restore edebilirler.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Bilişim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar beyefendi,
Diğer arkadaşların da size aktardıkları gibi paneliniz Cpanel ise kolayca maillerinizin hepsi otomatik olarak aktarılacaktır.Aksi takdirde, POP3/IMAP olarak kullanıyorsanız, Outlook Thunderbird gibi programlardan maillerinizin yedeklerini teker teker almanız gerekmektedir.Sağlayıcınız ile iletişime geçerek bu işlemi yapmasını rica etmeniz gerekiyor.