-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Satıcının haklı olduğu bir yanı yok. kimse kusura bakmasın. biz de yazılım tasarım işi yapıyoruz. yeri geliyor müşterimizin yazıcısını silip kuruyoruz. yeri geliyor bir program kuramıyorlar diye yardım ediyoruz.
canlı destekti atarlı ergen kendini rezil etmiş. bu firmanın adını ben de istiyorum. lütfen özel mesajla gönderir misiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Belli bir yerden sonra batıyor bu tür işler. Kişi warez kullanım düşüncesi ile yazmış zaten ve arkadaşın olayında warez kullanan kişiler tarafından sorulan bir durum. Kaldıki herhangi bir hakaret yok. Üslup konusunda kimseyi yargılayamazsınız. Ben herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Aksine burada böyle linç edilmesi yanlış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@stores üyelik tarihime attığım postlara bakarak kime ne kadar yardım ettiğimi görebilirsin.
adamın yazağı tek cümle. bu konuda maalesef yardımcı olamıyorum nokta.
ukalalık yapmasına gerek yok. bu nedenle bu firmanın bu çalışanı ahlaksız , müşteri memnuniyeti konusunda sıfırdır.
AzX66
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
çok ayıp yapmışlar size orada düzgün cevap verseler siz onlarında temasını alırdınız belki bu tavır açıkça biz müşteri istemiyoruz demek hani gene yardım etmesinde böyle bir tavırla mı yazılır bu kendimizin sattığı temelar haricinde destekde bulunamıyoruz yazsalar sorun olmazdı
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Karşı taraf haklı, ama üslup yanlış. Uzatılacak bir durum yok bence yapacak birşeyde yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Ücretli yardım konusunda bir sorun yok zaten bilgi satılabilir. Ama burada kişi yapmak istemeyebilir. Ayrıca adam tema warez düşüncesine sahip. Herhangi bir hakaret yok ortada.
10 - 15 günlük üyesiniz neyin üyelik tarihine bakayim anlayamadım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-