Arkadaşlar siteme elimde imkan var gerçekten boş vaktim çok ama sırf google yüzünden siteye eklediğim bloglar googlede indexlenene kadar sıralamam 20 falan geriliyor. Bende 3günde 6-7 blog girip bırakıyorum yalnız bu 7 bloğu 1günde giriyorum 3gün hiç blog girmiyorum ki google bunu indexlesin. İndexledikten sonra sıralamam normale dönüyor ama bu 2-3günlük süre zarfında google sitemi 20 geriye atıyor. Ve dün birden bire googlede sitem çalıştığım platformda ilk 8e girmişti normalde 15-20 arası değişiyor. Bu gün ise 51e kadar gerilemiş. Hani ne oluyor bi yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım gitti.
Birde 1-2 gün önce 197 tane sitemde hatalı link varmış ben bunun hakkında bilgim olmadığı için 1 tanesini google getir yaptım sonrasındada bu link düzeltildi diye googleye bildirdim. Şimdi ben bu 197 tane olan linklerin hepsini düzelteyim mi yoksa böyle kalsın mı? Normalde bu linkler doğru ama google bunları şu şekil almış:
Atıyorum: www.siteadı.com/elma.html.html Böyle almış.
Normalde böyle olması gerek: www.siteadı.com/elma.html
Sonuna bir ''html'' daha eklemiş. Anlamadım gitti. Bunları google getir yapsam bir sıkıntı olurmu?
Şimdiden herkeze teşekkürler. İyi forumlar.