lostyazilim
tr.link

Bir de Bizim Tavsiyeleri Dene

7 Mesajlar 770 Okunma
acebozum
tr.link

guvenmg guvenmg WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
Bir Filmi , Bir Oyunu veya Herhangi başka bir şeyi zor beğenirim ve bir şeyi beğendiysem onun gerçekten herkesin beğeneceğine inanırım bu yüzden bu sayfayı açıp izleyebileceğini bir filmi veya diziyi, okuyacağın bir kitabı, gezebileceğin bir blogu veya kullanacağın bir uygulamayı kullanacağın ürünü sizlere tavsiye yoluyla ileteceğim uygularsın veya uygulamazsın bu sana kalmış bir şey ama görmeden gitme :) SİTEYE GİT

www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi
elektronikssl
webimgo

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
Tema değiştirildi tema hakkında yorumlarınızı alayım yeni içerik girildi arkadaşlar

www.diyetdusmani.blogspot.com Denenmiş ,pratik ve tam kıvamında yemek tarifleri sitesi

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)
Güzel beğendim fakat ilk yazınıza girdim kısa yazıları google sevmez. Ayrıca sitede bir emek var tavsiyebu.com gibi sana ait olan bir alan adı alıp devam edersen başarıya ulaşman daha kolay olacaktır. Böyle ücretsiz kurulan siteler pek değeri olmuyor. Çünkü akılda kalıcılığı yok. Ben bir sefer sitene girsem. İkinci sefer girmeyi düşünürsem adını tavsiyebu.-------.com olarak yazamam. Başarılar dilerim
guvenmg

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
sizi anlıyorum fakat öyle düşünmemek lazım kısa yazıları sevmez biliyorum ilerde az kendimi geliştireyim şuan makale yazmakta acemi bir insanım geliştirmekteyim ilerde .com bağlarım zor olmaz :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
ve unutmayalım ki bloghocam .... .com ve daha bir sürü site ziyaretçi akınına uğruyor makyaj blogları veya kitap özet blogları şuan idare edecez

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
Merhaba arkadaşlar yeni içerik girildi ve yeni bulduğum temayı koydum son haliyle fikrinizi alabilir miyim bir diğer konu ise bu gülücüklü beğendim iyi kötü olayı var onu bloggerda ekliyebiliyor muyuz nasıl ekleriz ?

• Üyelik 30.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad G** M**
  • Mesajlar 1604
  • Beğeniler 564 / 285
  • Ticaret 4, (%75)
Güncel Tavsiyeler girildi bakmanızı öneririm :)

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al