lostyazilim
tr.link

Adsense türkiyede hiç bir şey kazandırmıyor?

27 Mesajlar 3.840 Okunma
lstbozum
tr.link

islamzeki islamzeki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 13
  • Beğeniler 3 / 1
  • Ticaret 4, (%100)
https://yeniakim.net/satilik-adsense/

wmaraci
reklam

Fatii Fatii WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)
Bu sadece bilgilendirme amacı olan bir yazı yani adsense hesabı satın almanın yanlış olduğunu yazmışım

• Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

Bu sadece bilgilendirme amacı yazılmış bir yazı. Yani adsense hesabı almanın yanlış olduğunu vurgulamışım

fiko61 fiko61 Bir nokkta ile başladık. Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek website website tasarim
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 110 / 54
  • Ticaret 2, (%100)
Bende temayı beğendim.

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

fiko61 adlı üyeden alıntı

Bende temayı beğendim.

Çok hızlı bir tema ve güzel olduğu için satın aldım :)

pacha pacha WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum Adana
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 52
  • Beğeniler 3 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
Bence arkadaşlar reklam veren firmalardan gayet iyi rakamlar topluyorlar bence burada en büyük payı adsense götürüyor teknoloji firmasında çalışıyorum firmaların 20 günlük adsense yatırımı 1-2 milyar banner reklamlarda büyük firmalar 5 milyar aylık ödeme yapıyor adsense benim görüşüm firmalar tıklamadan kısmıyor tam tersi rekabetle daha çok artırıyor burada Google Türkiye ye karşı farklı bir tutum sergiliyor 2009 yılından bu yana bu işi yapıyorum hiç bu kadar adsense bizleri yerlerde süründürdüğünü görmedim site işini bıraktım çünkü o kadar emeğe 1-2 TL para veriyor sağlığıma yazık...

• Üyelik 22.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad F** Y**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 44 / 121
  • Ticaret 4, (%100)

pacha adlı üyeden alıntı

Bence arkadaşlar reklam veren firmalardan gayet iyi rakamlar topluyorlar bence burada en büyük payı adsense götürüyor teknoloji firmasında çalışıyorum firmaların 20 günlük adsense yatırımı 1-2 milyar banner reklamlarda büyük firmalar 5 milyar aylık ödeme yapıyor adsense benim görüşüm firmalar tıklamadan kısmıyor tam tersi rekabetle daha çok artırıyor burada Google Türkiye ye karşı farklı bir tutum sergiliyor 2009 yılından bu yana bu işi yapıyorum hiç bu kadar adsense bizleri yerlerde süründürdüğünü görmedim site işini bıraktım çünkü o kadar emeğe 1-2 TL para veriyor sağlığıma yazık...

Ben şahsen aynı fikirdeyim ama ben para için yapmıyorum sadece bu konuya değinmek istedim. Ama yinede en azından sitenin masrafını karşılayacak bir para vermeliydi örneğin host ve domaini karşılayacak parayı böyle giderse 3 yılda çıkaramaz kimse. Bu yüzden bu konu biraz canımı sıkıyor. O kadar siteye reklam ver ama adsenseden bi şey gelmemesi baya saçma bir durum. Hadi onu boşver tıklamada o kadar düşük vermesine rağmen ayrıca diğer bir konu ise gösterim. Bin gösterime herhalde 0.01 kuruş veriyor. Yani o kadar düşük vermesi gösterimi hiç haline getiriyor. Ama reklam verdiğinde gösterimden iyi para senden kesiyor. Adwords ta reklam verdiğimde yarısından fazlası sadece gösterime gitti. Peki kazancımın yarısı gösterimden gelmidi hayır sadece bi kaç kuruş.
pacha

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al