Mertkas
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar Sektörü
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, bitcoin ne zaman düşsse diğer coinlerde düşüyor. Bitcoin açık kaynak kodlumu değilmi coderci arkadaşlarımız bilir. Yani piyasaya bakıyorum da sanki tüm coinler bitcoine bağlı ? Yanlışım varsa düzeltin. Bilgi edinmek ve bilgi edinmeye çalışan arkadaşlar için yararlı bir konu olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yönetmen / Yapımcı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende hep merak ettim bu konuyu, cevap yazan arkadaş benim mesajımı yanıtlayarak yazarsa cevaba daha hızlı ulaşırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
güvenlikçi
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
değildir
coin yükselip - düşmesi kullanıcı hareketlerine bağlıdır, her coin için ayrıdır
ziza.net | tennar.com | Türk Mantar mantarsatis.com | Gübre gubreler.com | Ziraat zirai.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
coinler kendi blok zinciri ağlarına sahiptir. token'lar ise üzerinde geliştirildikleri ekosistemin ağına bağlıdırlar (ether, neo vs). ancak değer kazanıp kaybetmeleri piyasayla alakalı bir durum. ethereum dibi görürken roadmap'lerinde çok önemli bir noktaya gelmiş ico projesinin ethereum tabanlı token'ları bir günde 10 kat da değer kazanabilir. Her para birimi kendi içinde değer kazanıp kaybeder yani. Hepsinin birlikte düşmesi, büyük yatırımcıların ellerindeki coinleri birden piyasaya bırakmaları ile alakalı.
.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bence bitcoina bagli su sekilde sonucta altcoinlari btc ile alip yatirim yapiyoruz diyelim bugun 12000 dolardan bitcoin aldim ve bu btc ile altcoin aldim yarin 8000 dolara dustu diyelim altcoin degerlense dahi sonucta paraya cevirmek icin bitcoin alip cevireceksiniz bu durumda paraniz dusmus olur. Ikincisi ise farkindaysaniz btc dusmeye baslayinca cogu kisiler altcoinlari satip hemen dolara ceviriyor bu durumda altcoinlarin degeride dusuyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
btc bu aralar moralimi cok bozuyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Instagram Web Otomasyon
-
-
Ad Soyad
F** İ**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bitcoine bağlı değildir, bitcoine bağlıdır. :D
Şu şekilde btc değeri düştüğünde eldeki paranın da değeri de düşmektedir çünkü fiyatı btcye göre hesaplanmaktadır.
Bu yüzden btcnin oynak zamanlarında büyük paralar USD ye çevrildiği için piyasada böyle bir hava hakim olabiliyor. Ancak diğer coinler birden hızlıca fırlayabilir çünkü adam bu parasıyla daha fazla btcye sahip olabilir ve daha büyük bir alımla girebilir.
Altcoinlerin değeri için 2 ay önceye bakmak daha güzel olacaktır. Bugün dip olarak gördüğünüz coinlerde belki yılın en düşük rakamını görüyorsunuz. Fırsatları değerlendirmek gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
İnternet Girişimcisi
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Her ne kadar bağımsız gözükseler de kendi alt yapıları olsa da aslında bağlıdır dolar ve TL gibi düşünebilirsin ikisi de birbirinden bağımsız ancak 2 liraya 1 dolar alırsın sonra 1 dolar 1.80'e düştüğü zaman eldeki dolar miktar aynı ancak elindeki değer düşmüş olur belki verdiğim bu örnek tam olmadı sadece daha rahat anlamak açısından diyorum ancak bir kaç coin hariç direkt olarak alım yapamıyoruz hatta alım yapılsa dahi al satta X coin ile BTC arasında olduğundan dolayı(X coin ile TL ve X coin ile USTD az kullanıldığından)hem benim hem senin kafanı karıştırmadan kısaca BTC'ye bağlıdır. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Ekonomist
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tabiki herşey bitcoin'e bağlı, ele başı o.
o değilde, bitcoin bizi bitirdi ya...
çok ciddi kayıp var.
Hayat sıradan bir bakış açısıdır.