-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Merhabalar,
Arkadaşlar size bir sorum var, zaten günlük 400 ziyaretçim var ve öğrenciyim o yüzden eklenti arıyorum yani adblock olanları uyaran bir sistem sizce mantıklı olur mu? ya da adblock engelleyemeceği şekilde bir yazılım var mı?
Teşekkür Ediyorum.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
HasanSorumli
Finali Zaten Biliyoruz, Senaryo Hoşumuza Gidiyor.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Uluslararası Ticaret
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sana kalmış ziyaretçi siteye girip istediğini bulup çıkmak ister sen adblock kapat dersen adam direk çıkıp başka siteye girer
Parasız düşünür; ama paralı iki misli düşünür. - Mihayloviç Dostoyevski
Panda
ctrlpanda.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Editör - Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ş** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeş o 400 ziyaretçinin 390'nı zaten sürekli açtığın konularda siteni verdiğinden dolayı gelen anlık hitler. Tamam iyide bkunu çıkarmayın yani. Burayı bir hit kaynağı olarak görmekten vaz geçin artık. Hem kendinizden hemde sitenizden tiksindiriyorsunuz böyle yaparak insanları. Her şeyin bir adabı usulü, ölçüsü var. Umarım yanlış anlamazsın iyiliğin için diyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Merhaba hocam yine ben :)
Benim kendi görüşüme göre adblock kullanan kişiler zaten bu konuda tedbirli olan kullanıcılardır. Eğer onlara adblock kapatmaya zorlarsan çok ahım şahım bir içeriğin olmadığı sürece siteye girmeye fazla ısrarcı olmazlar. Sitenize girseler bile bu konuda tedbirli olduklarından hiç reklama tıklamadan direkt çıkmaya çalışırlar.
Toplu olarak müdahale edilmediği sürece bence siteye zarar verir. Mesela bütün siteler aynı anda adblock kapatmaya zorlasa adam mecbur kapatır ama internette bu kadar seçenek varken kesinlikle ablock kullanabilecekleri siteleri tercih edeceklerdir.
Başta da belirttiğim gibi bu benim kendi görüşüm kesin bir bilgi değildir tartışmaya açıktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalırsa sadece adblock uyarısı ekle. Siteye girişi engellersen girmeyebilirler de.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilinmiyor
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Siteye giriş engelleme Altan yana fln not penceresi biraksan kapatırlar bazıları belki böyle sitenin düşer çıkarlar ve sitenin değeri düşer