-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Tekstil
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir projem için hem para biriktirmem hem geçmiş borçları ödemem hemde geçim yapmam lazım. Hedeflerim için 6 ay süre zorlamam lazım. Özgün baya uzun makaleler yazma kabiliyetim var. Eğer siz girin derseniz ilk 10 kişiye ücretsiz de yazacam. Referans amaçlı.
Sorum şu.
Makale satışına forumda alaka varmı ? Varsa makale başına sabit fiyat mı koysak tutar yoksa kelime başına mı. Veya benim hesap etmediğim sizin önereceğiniz tavsiyeler nelerdir. Hakkını verirsem ayluk ne kazanırım tahmini
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Referans alabilirmiyim daha önce yazdıgın her hangi bir makale?
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yarına 4 adet teslim edebilirseniz ücreti ile deneyelim
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Valla nacizane tavsiyem girmendir kazanabilirsin neden kazanmayasın bu işi yapanlar kazanıyor demekki yazıyorlar :) kelime başına ücret tahsis ediliyor yada örneğin 10 adet 300 kelimelik makalem var diosun işte ne kadar taban fiyat 100 kelime 1 tl tabi bu makalelere göre değişir yazdığın makaleler tutulursa fiyatlarda artar.
bol kazançlar hayırlı akşamlar hocam.
Ref makale alabilirim burada 1 adet :)
imza yok parmak bassam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba hocam . Makale yazma işinde canlı para var . Yani makaleyi siteye girip tutmasını beklemezsiniz, siparişi alır, makaleyi satar parasını direk alırsınız. Yeteniğiniz ve isteğiniz varsa sektöre girmenizi tavsiye ederim.
Ücret konusuna gelirsek genelde 100 kelime 1 - 1.50 Tl arasında yazılmakta.
Yazılarınız akıcı ve seo uyumlu olmalı.
Referansınız olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Ve Reklam
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
100 kelimesi 1 tlden başlayarak artıyor bildiğim kadarıyla fiyatlar. Ancak yazdığınız makalenin içeriği ve yazım kaliteniz ile fiyatı kendiniz belirleyebilirsiniz. Forumda makale ve düzenli editör işlerine talep oluşumu var ancak şuanda herkesin bir sabit satıcı ve alıcısı da var diyebilirim.Buraya ilan açmak yerine ticaret ilanı ölümüne ilan açarak birkaç referans iş yaparak ve yayınlanmalarını sağlayarak daha sonra ise referans isteyenlere de bu makaleleri örnek göstererek ticaret hayatınıza başlayabilirsiniz. Ek olarak piyasada makale siteleri bulunuyor bunlara hazır içerik veya istek üzerine makale hazırlayabilirsiniz ancak değerinde bir satış olmadıklarını düşünüyorum. Kolay gelsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
4-5 adet farklı konularla alakalı makale yaz. Örnek isteyenlere yollarsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
34, (%97)
Bence girmelisiniz ilk başlarda fazla makale siparişi alamayabilirsiniz fakat benim küçük bir ekibin var isterseniz sizide ekleyebilirim örnek bir makale yazarsanız .
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
Örnek yazını görmeden sana fikir vermemiz mümkün değil. İstersen bana özel mesajla örnek bir yazı atabilirsin. Referans için uğraşmana da gerek yok.