-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam referans olabilirim. Detaylı analizlerimle size geri dönüş yaparım. Önceki konularımı incelerseniz bir çok kişiyle makale ticareti yaptığımı veya referans makale aldıklarıma detaylı analiz yaparak konu altına geri dönüş yaptığımı görebilirsiniz. Olumlu veya olumsuz geridönüşünüzü bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** H**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İçerik üretme kabiliyetinize saygı duyarım lakin sırf bu konudaki post'larınızda yaptığınız yazım ve noktalama hataları bile bir yazar için fazla. Dikkat etmenizi öneririm. İyi ticaretler.
.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Hocam ben de makale işine ilginin fazlasıyla olduğuna inananlardanım. Referans olarak ben de alabilirim bir tane İzmir ile ilgili.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
55, (%98)
Aylık 1200 ü tek başına zorlamadan geçen tanıdığım yazarlar var forumda. Yani sıkılmadan yapabilriim dersen güzel para oldugunu düşünüyorum.
Sana tavsiyem ilk başlangıçta taban fiyat ile çalış sonrasında kitlen oturunca rakamı arttırabilirsin.
İlk başlarda pek sipariş gelmez. Hazır bir kitlen olmadığı sürece. O başlangıç döneminde de hit getirecek kaliteli makaleler yazıp hazır olarak satış yapabilirsin. Boş bakitlerinde hit getirecek konularda makaleler çıkar sonra hazır olarak satısasunarsın