-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Sitesi olan herkes biliyordur. Google yeni bir sürüm yayına aldı fakat ben bu sürümün amacını daha anlamadım. Hiç bir şey yok. Yani eski sürüme göre yüzde bin eksik.
Neden böyle bir sürüm yayına almış olabilir ki?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Hocam daha beta aşamasında zamanla geliştirilecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
zaten anlamadığım google siteleriniz hızlı ulaşılabilir olsun. Kolay olsun diyor. Fakat örnek adwors u anlamak 1 gün alır. Search console eski sürümüde öylr basit değil. Ayrıca google analiz ayrı bir kafa yavaş. Yani anladığım kadarıyla bizle dalga geçiyor. Hız konusunda o kadar değiniyorlar fakat benim gözlemlediğim diğer bir sorun örnek vereyim mobilde en hızlı ampsi olan tek site kendi alanımda benim siteyken bir kaç başlıkta bende önce gösterilenler komik derecede yavaş. Yani anlamsız bir durum
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Şu an BETA olduğu için geri bildirimler dikkate alınarak iyileştirme çalışmaları yapılacak.
Tüm eksikler ve hatalar ele alındıktan sonra sürüm tam sürüme geçiş yapacak.
Şu an için doğru diyorsunuz, ben de inceledim, bi' olayı yok :)
Bakalım ilerleyen süreçlerde neler göreceğiz. :)
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aslında yeni Search Console'un gelmesinin iki sebebi var. Anlaşılabilirlik ve şeffaflık. Tabi bir de Google'ın material design sevdası. :) Yeni Search Console'da veriler daha anlaşılabilir bir durumda. Özellikle raporlamalar, eski Search Console'a göre daha detaylı ve anlaşılabilir. (geriye dönük) Tabi şu an için kullanmak zorunda değilsiniz, henüz beta aşamasında. Ama şimdiden kendinizi adapte etmeye bakın. :)