lostyazilim

1.5 2 senelik Anahtar kelimesinde 1. sayfa 1. sırada teknoloji sitesi satılıK!

4 Mesajlar 638 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

AlperanQq AlperanQq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 10 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar,

Site Adı: Pm isteyiniz.

İstenen Fiyat: 4.000 TL (Anahtar kelimelerinde ki sıraya göre belirlenmiştir.)

Tema ve Makaleler Dahil mi: Evet Tema ve tüm makaleler dahildir. (Lisanslı tema)

Sosyal Medya Hesapları: Twitter: 450 takipçili organik ve 12k instagram hesabı (satın alındı) dahildir.

Hosting: 2-3 hafta idare edilir.

Domain Yaşı: 1.5 - 2 yıl

Domain Süresi: 2020' ye kadar.

Alexa: TR 20K

Hit: 250-300 (50-100 organik)

Gider: 100 TL editör

Gelir: 300-350 (Tanıtım yazısı ve Reklam)

Pazarlık: Konuşulur.

Anahtar Kelimelerinde (1. Sayfa 1. Sıra - 1. Sayfa Son sıra!)

Adsense dahil DEĞİLDİR. (Ödeme almış PİNLİ 1.5 senelik ADSENSE için toplam farklı bir teklif verebilirsiniz. Değerlendiririm.)

Satma sebebi: İşime gidiş geliş için motor almam gerekiyor. Çok yıpranıyorum. Ondan dolayı satıyorum. Yoksa hayatta satacağım bir site değildir. CBR 125r siyah 2011 model ve üzeri düzgün km yıpranmamış motorla takas olur ve üzerine nakit verilir.

Başlıkta da belirttiğim gibi Teknoloji Sitemi satıyorum. Siteyi 1.5 2 sene önce üniversite öğrencisi iken açtım. Gözüm gibi baktım. Adsense' yi bu siteden aldım. 450 liralık ödemede aldım. İlk göz ağrım olduğundan bir ayrı ilgilendim bu siteyle. Teknoloji haberleri, gündemden haberler, oyun haberleri gibi bir çok haberi bünyesinde barındırıyor. 1.300+ haber makale girilmiş şuanda. Bir editör ile çalışıyorum 1 aydır. Düzenli olarak yabancı sitelerden her gün 3 haber çevirip yazıyor. Site uzun zamandır güncel. Hızlı index alıyor. Paylaşılan bir haber çok hızlı bir şekilde index alarak google da çıkıyor. Tabi dilerseniz search console dan daha hızlı index aldırtmak sizin elinizde.

Editör ücreti haftalık 100 TL dilerseniz aylık anlaşılıp daha uygun ücret verebilirsiniz. Yada siz kendiniz haber girersiniz. Arkadaş çok güzel yazıyor tavsiye ederim.

Hit olarak sitemde çeşitli reklamlar yaptım film siteleri vb onlardan dolayı hitim 3k ya kadar çıktı. Reklamlar bitince düştü. Şuanda 50-100 arası organik hit geliyor günlük. Dikkat çekici makaleler ve Sosyal medya hesapları ile kolaylıkla arttırılabilir. Ben işimden dolayı ilgilenemiyorum. İlgilenirse hızla hiti artacaktır. Şuanda aktif bazı sitelerde reklamı mevcut 300 gibi hit geliyor. Adsense bazen 4-5 tık bazen 0 bazen 2-3 tık alıyor. Siteme uzun zamandır backlink, tanıtım yazısı vb şeyler yaptırmadım. Bundan dolayıda hiti fazla artmadı.

NEWS kaydı malesef alamadım. Künye kısmını falan düzgün ayarlamadığım için bazı sorunlar oldu. Bilmeden başvurdum. Dilerseniz 30 gün sonra başvurup düzenleyip alabilirsiniz. Alexa sırası 20k' dır.

Domain 2020' ye kadar alınmıştır. Uzatma sorununuz olmayacak. Teknoloji ile ilgili 2 anahtar kelimesinde üst sırada. 1 tanesinde 1. sayfa 1. sıra diğerinde 1. sayfa son sırada bazen reklam girdiğinde araya 2. sayfaya düşüyor.

Site zararlı hiç bir çalışma görmemiştir. Bu ay bir kaç tanıtım yazısı aldım. ve reklam aldım. Bu şekilde 300 400 lira gelir elde ettim. Zararlı tanıtım yazıları değildir. Ayrıca 2-5k arası hiti olan film sitemde satın alan arkadaşa bu sitenin reklamını 2 ay boyunca yapacağımın garantisini veriyorum. Ücretsiz detaylar için: Skype: AlperanQ yada PM atabilirsiniz. Telefon: 05512457626 Whatsapp yazabilirsiniz.

NOT: Satış *** üzerinden açık arttırmaya dönmüştür. Satılmazsa buradaki satış devam edecektir. Şuanda askıdadır.

wmaraci
reklam

SEODEM SEODEM SEO Destek Merkezi Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Trabzon
  • Ad Soyad Y** B**
  • Mesajlar 271
  • Beğeniler 32 / 44
  • Ticaret 8, (%100)
sadece adsense geliri ne kadar ? ve site adresi pm lütfen

AlperanQq AlperanQq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 65
  • Beğeniler 10 / 10
  • Ticaret 1, (%100)
pm gönderildi

BelenTur BelenTur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2018
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Turizm
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 19
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Site adı pm lütfen

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al