-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
BÖTE
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba arkadaslar. Öncelikle konu yeri yanlissa kusura bakmayin, dogru yerin burasi olacagini düsündüm.
Simdi konu su, bir müsterime e ticaret sitesi aciyorum. Müsteri ayni zamanda bir showroom tarzi mekan aciyor. Mekan icin barkod sistemi istiyor. Sisteme ürünleri kendi ekleyip, barkod ciktisini alip ürünlere yapistiricak.
Biraz arastirdim, cogu sistemde hazir ürünler yüklü. Benim istedigim, icerisinde hazir ürün olmayacak. Ürünleri kendimiz ekleyecegiz. Dedigim gibi, barkod ciktisini alip ürüne yapistiracagiz. Sonra satis olunca, barkoddan okutup, fis ciktisini alacagiz.
Ayni zamanda, farkli döviz kurlari üzerinden ürün girdisi/ciktisi yapilabilmeli. ( Genelde euro )
Bu tarzda, önerebileceginiz bir hazir sistem ( paket halinde) var mi acaba ?
Ve önerebileceginiz bir satici ? Cünkü teknik konularda destek alacagimiz zaman ulasabilecegimiz biri/firma olmali.
Önerilerinizz icin simdiden tesekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Çok detaylı bir yazılım olacaksa (zincir yönetimi) mikro tavsiye edebilirim, orta ölçekli bir sistem isterseniz Emex, daha küçük ve kullanımı kolay olsun derseniz Petkom yazılımlarını tavsiye ederim, öncelikle tiger tipi bir el barkod okuyucusu ve argox os-214 20*40 termal etiket ile ürünlerin giriş çıkış ve barkodlama işlemini yapabilirsiniz.
üreticiler için yazılımların isimlerini google'da aratmanız yeterli.
Emrecany
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Biz yeni nesil akıllı yazar kasa kullanıyoruz bu bahsettiğiniz olay onda da yapılabiliyor çok profesyonel değilse onlarda da bakabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
BÖTE
-
-
Ad Soyad
K** K**