lostyazilim
tr.link

Pa ve da arasındaki fark Ne Anlama Geliyor

6 Mesajlar 774 Okunma
lstbozum
tr.link

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
Domain Authority: 19
Page Authority: 32

Bu şekilde bu ne anlama geliyor Gerçekten bilmiyorum neden biri yüksek ? Dengeli olması mı gerekiyor? DA yi nasıl yükseltebilirim ?

wmaraci
reklam

Seoverse Seoverse SEO Executive Kullanıcı
  • Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 7, (%100)
Domain Authority = Alan Adı Otoritesi adı üstünde yani sizin alan adınızın MozRank algoritmasında ki değeridir.
Page Authority = Sayfa Otoritesi yani sitenizde ki herhangi bir sayfanın yine aynı algoritma üzerindeki sayfa değeridir. Örnek olarak ana dizin ile iletişim sayfanızın PA değerlerine bakarsanız farklı çıkacaktır. Bu o sayfanın aldığı backlink sayısına, içeriğine ve tıklanma oranı gibi değerlere göre değişebilir.

Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

Cyberus adlı üyeden alıntı

Domain Authority = Alan Adı Otoritesi adı üstünde yani sizin alan adınızın MozRank algoritmasında ki değeridir.
Page Authority = Sayfa Otoritesi yani sitenizde ki herhangi bir sayfanın yine aynı algoritma üzerindeki sayfa değeridir. Örnek olarak ana dizin ile iletişim sayfanızın PA değerlerine bakarsanız farklı çıkacaktır. Bu o sayfanın aldığı backlink sayısına, içeriğine ve tıklanma oranı gibi değerlere göre değişebilir.

O zaman da değişken değil sabit ve daha önemli dogrumu

• Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 7, (%100)
Aslında Domain Authority'de değişken fakat PA'ya göre tabi daha sabit kalıyor. Mesela tanıtım yazısı alınırken sitelerin DA ve PA değerlerine bakılır fakat PA değeri anasayfanın değeri olduğu için ve bizim tanıtım yazımız anasayfada direkt olarak yayınlanmadığı için bizim için doğrudan bir şey ifade etmez.

Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)

Cyberus adlı üyeden alıntı

Aslında Domain Authority'de değişken fakat PA'ya göre tabi daha sabit kalıyor. Mesela tanıtım yazısı alınırken sitelerin DA ve PA değerlerine bakılır fakat PA değeri anasayfanın değeri olduğu için ve bizim tanıtım yazımız anasayfada direkt olarak yayınlanmadığı için bizim için doğrudan bir şey ifade etmez.

Anlar gibi oldum hocam o zaman da nasıl artar diye sorabilirmiyim

• Üyelik 21.08.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad R** E**
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 14 / 44
  • Ticaret 7, (%100)
koz4 Bir çok şekilde arttırabilirsiniz. DA değeri yüksek sağlam sitelerden backlink alabilirsiniz, İçeriğiniz kaliteli, dikkat çekici ve özgün olmalı. Hemen çıkma oranı düşük olmalı gibi bir çok etken mevcut. Google amcadan aratarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. :)
koz4

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al