koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Domain Authority: 19
Page Authority: 32
Bu şekilde bu ne anlama geliyor Gerçekten bilmiyorum neden biri yüksek ? Dengeli olması mı gerekiyor? DA yi nasıl yükseltebilirim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Domain Authority = Alan Adı Otoritesi adı üstünde yani sizin alan adınızın MozRank algoritmasında ki değeridir.
Page Authority = Sayfa Otoritesi yani sitenizde ki herhangi bir sayfanın yine aynı algoritma üzerindeki sayfa değeridir. Örnek olarak ana dizin ile iletişim sayfanızın PA değerlerine bakarsanız farklı çıkacaktır. Bu o sayfanın aldığı backlink sayısına, içeriğine ve tıklanma oranı gibi değerlere göre değişebilir.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aslında Domain Authority'de değişken fakat PA'ya göre tabi daha sabit kalıyor. Mesela tanıtım yazısı alınırken sitelerin DA ve PA değerlerine bakılır fakat PA değeri anasayfanın değeri olduğu için ve bizim tanıtım yazımız anasayfada direkt olarak yayınlanmadığı için bizim için doğrudan bir şey ifade etmez.
Hiçbir başarı tesadüf değildir. Arkasında büyük bir emek, disiplin gibi birçok etmeni barındırır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
koz4 Bir çok şekilde arttırabilirsiniz. DA değeri yüksek sağlam sitelerden backlink alabilirsiniz, İçeriğiniz kaliteli, dikkat çekici ve özgün olmalı. Hemen çıkma oranı düşük olmalı gibi bir çok etken mevcut. Google amcadan aratarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.