-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Evet Arkadaşlar gelellim Aketimize.
Herhangi bir sebebpten dolayı ziyaret ettiğiniz bir web sitesi amacınızı yada ihtiyacınızı karşıladığında o siteye teşekkür anlamında google reklamlarına tıklıyormusunuz ?
Eğer tıklamıyorsanız gerçekten çok ayıp ediyorsunuz... Nasılki sizlerde kendi sitenizdeki reklamlara tıklanmasını istiyorsanız o siteleri yapanlarda bunu istiyorlardır... O yüzden Ben Tıklıyorum o site işimi gördüyse ve faydalı ise tıklıyorum ya sizler
1 kişi bu mesajı beğendi.
antalyaplaket.com / aktifyasafitkal.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Uzun zamandır google reklam verenim (kendi işim harici müşterilerimizin de reklamlarını kontrol ediyoruz), bu tarz davranışlar yüzünden kesinlikle reklamların arama ağı iş ortakları web sitelerinde yayınlanmasını istemiyorum ve müşterilerimi de bu konuda ikaz ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
creed74 üstadım benim demek istediğim olay şu aslında. bir web sitesine girdin hangi site olduğu önemli değil ve orada işini çözdün o web sitesi senin işine yaradı emek vermişler ve yapmışlar o emeklerinin karşılığını alabilmek içinde reklam yayınlıyorlar o reklamlardan bir takım gelir elde ediyoruz. bildğiniz üzere emeğin karşılığı olarak ben o reklamlara mutlaka tıklıyorum. 1 kez de olsa mutlaka tıklarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Güzel bir bilgi verdiyse kesinlikle evet.
Herkez hata yapabilir, pardon herkes. | ibocum.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
O reklam senin işine yaramıyorsa, yani gittiğin sitedeki ürünü yada hizmeti satın almayacaksan tıklamanın bir anlamı yok.
Reklam verene de yayıncıya da zarar veriyorsunuz.
Adwords reklamları siteye kullanıcı gelsin diye değil, ürün satılsın para kazanalım diye var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
@İsa kardeşim ben siteye gelen standart kullanıcılardan bahsetmiyorum bir web master dayanışması anlamında söylüyorum... bilmem anlatabildinmi ? evet haklısın reklam vereni zarara sokuyor haklısın belki ama eğer o site bana gerçekten faydalı oldu ise devamlılığı ve daha verimli olması için benim verebileceğim destek bu şekilde olur. Peki siz ne yaparsınız o siteye destek vermek adına... Bu durumda öneriniz nedir ?