-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** D**
-
-
-
Ticaret
85, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi WM Aracı ailesi olarak gün geçtikçe büyüyoruz. Forumda konu okurken veya araştırma yaparken denk geliyorum bazı profiller güvensiz, spam algısı aşılıyor bana. Sadece WM Aracına üye olurken "Cep Telefonu Numarası" bölümü var ve bu güvenlik kısmı ile üye oluyor kullanıcılar.
Sorum bu:
Sizce WM Aracında üyeler veya üye olacaklar dilerlerse TC ve doğum tarihi girerek "Doğrulanmış Profil" simgesi alabilmesi sizce de güzel olmaz mı?
Fikriniz nedir? Ankete katılır mısınız ?
İyi forumlar :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
oBen
Kelimelerin Gücü Adına..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
*** için bu kadar sövmeler mevcutken mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Kesinlikle müthiş olur. Biriyle site ticareti yapacam diyelim güvenemiyorum onaylı hesap olsa sorun çıkarsa mahkemeye verebileceğin delillerin olur. Kısacası foruma güven getirir. Onaylı hesap kullanan biriyle gözüm kapalı ticaret yaparım.
Burada tek soru tc yi nasıl doğrulayabilecekler? Artık kimliği yollayacağız gerçek olup olmadığına nasıl karar verecekler? Birde telefon numarası ev adresi gibi biraz daha güven verici bilgiler olsa forum tadından yenmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güzel olabilir ama bunu TC ve doğum tarihi ile onaylamak ve bunlara ek olarak birazda site içi paylaşım yorum alışveriş gibi konularda dahil edilebilir. Herkes onaylanmış profil için başvuru yapsın ve birileri profilleri inceleyerek onaylayabilir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Doğalgaz
-
-
Ad Soyad
N** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ticaret yapanlar için şifre belirleyip adrese gönderebilirler şifreyi girdikten sonra hesap onayı olabilir google adsense alırken adresime şifrem gelmişti onun gibi olursa iy ve güvenli olur diye düşünüyorum o zaman bazı **************lıkların önüne geçilebilir
2 kişi bu mesajı beğendi.
Rhost.com.tr EchoBilisim.com AnlıkHaber.com.tr webmasterturkiye.com
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Forumlar genellikle savunma konusunda şunu benimserler "Yer Sağlayıcı" eğer forum bu işe girerse bu savunma artık pasif hale gelir. "Onaylı Profil" bir hata yaparsa aracı olduğu için yine forum da işin içine gireceğinden forumun bunu yapmak isteyeceğini zannetmiyorum.