-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Maalesef, 2009 yılında bende açmıştım (hâlen veritabanı durur. 50K mesaj 40K konu 11K üyeli var)
onur0061 adlı üyeden alıntı
Sadece şu web site işlerine harcadiğim parayi geri verseler. Zengin olmuştum dünya kadar site açtım battı yeniden açtım gene battı zarar ediyorum açmayacagım diyorum daha gene açıyorum nerden bulaştım yaa
Psikolojik rahatsızlık diyoruz işte bu duruma biz :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Biz türk milleti olarak 3 kuruş para gelen bir iş buldummu hemen saldırıyoruz ya benm için internet alemide öyle o yüzden hiç bel bağlamadım bu işlere ama allah yukarda kazandık kimi zaman battık tecrübe ediyor insan bi önceki yaptığı hataları bidaha yapmayarak daha iyi yerlere geliniyor.Ben artık çoğunlukla film izliom :)
imza yok parmak bassam?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Bazen diyorum, keşke sadece bende film izleyen birisi olsaydım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Tüm parayı temaya reklama ve makaleye harcayıp günde 1 kuruş gelir gelmesiniz izlemek hoşuma gidiyor :D birde rekalam tıklanmışsa ve 10 kuruş gelmişse dünyalar benin oluyor :D
Bu arada reklama tıklarsanız sevinirim :D
10 kuruş 10 kuruş biriktirerek göl yapacam :D :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
asinan aynen kardeşim, bir süre sonra ne izlesem diye düşünüyordum. İmdb 5 altına düşüyordum :)
xLyra
Göründüğü gibi değil..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aylarca,yıllarca kafa yorduğun projenin tutmaması değil,çevrendeki insanların hadi lan senin yaptığından işten bir hayır mı gelir? gibi cümleler kullanması koyar adama.
Yaptığın proje için ilk desteğini ailenden,çevrenden beklerken; tanımadığın insanlardan " tutmazsa da verdiğim maddi,manevi desteğim helaldir." gibi cümleleri duyması koyar adama..
Bunları geçtim. ( Daha çok sayardım, fakat en önemli olanlardan birkaç tanesini yazmak istedim sadece.)
Bilgisayar kullanmasını bildiğinde,sosyal medya hakkında bilgi sahibi olduğunda,kendine ait blog'un veya kendi çapında tema satışı yaptığında sana gelmesini beklediğin sorular
"Bir siteyi nasıl kodlarım? Alan adı,Hosting nasıl alırım? Sosyal Medya hesaplarımı nasıl güvene alırım? Kardeşim fotoğraf,video montajında şu kısımları bilmiyorum yardım eder misin?" gibi sorular beklerken,
gelen soru şu " Facebook,İnstagram çalsana lan, gel kanka yutup işine girelim deli para var "vb olduğunda bu işi çoktan bırakmış oluyorsun, Üniversite hayalin varsa hayalin bitmiş olup,çevrende asgari ücretle işçi arayan firmalara başvuru yapıyorsun.. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.