Sevgililer gününde özel daha önce yapılmamış, anlamlı bir hediye arayışı içinde olan arkadaşlara ufak bir tüyo vermek istiyorum.

Kadınları gerçekten etkileyen en önemli detay, üzerinde emek verilmiş, düşünülmüş ve tamamen kendine özel olabilecek bir hediyedir.
(Düşünsenize başka hiç bir yerde olmayan sadece kendine özel bir hediyeyi kim istemez ki?)

Bu anlamda üzerinde emek vermeniz gereken bir sevgililer günü hediye fikri veriyorum size. Hikaye hediye etmek. ilk bakışta basit durabilir ama bir düşünsenize sadece ikinize ait bir hikaye, hikayenin baş kahramanı sizsiniz. İçinde sizin isimlerinizin yazılı olduğu, size özel sözcüklerin yer aldığı çok anlamlı bir hediye olmaz mı? Hele bir de o hikayenin kitaba dönüştürüldüğünü düşünün!
Böyle bir hediyeden Her kadın etkilenir.

Ben hikaye yazmaktan anlamam, iki satırlık hikayeyi kitaba nasıl dönüştüreceğim diye düşünenler varsa sizi profesyonel ellere alalım. Başka hiç bir yerde olmayan, bu parmaklardan dökülmüş, harika bir aşk hikayesi sizi bekliyor olacak :)

Sizin için kitaba dönüştürme işlemini de ben hallederim, gerçekten ilgileniyorsanız ve bu hediyeyi profesyonel biçimde hazırlayıp, dudak uçuklatacak, 3 boyutlu sanatsal bir kitaba dönüştürmek niyetindeyseniz. Buradan İletişime geçebilirsiniz. Ya da (umayya40@gmail.com)

Diğer arkadaşlar da bu fikirden yola çıkarak, kendileri yazsınlar bir aşk hikayesi. artık kitaba nasıl dönüştürürler orasını bilemeyeceğim :)