-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web & Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Teamviewer ile sürekli başım dertte olduğundan dolayı müşterilerime başka bir bağlantı programı sunmak istiyorum. Lakin araştırmalarıma rağmen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz. Ticari kullanıma açık bir program mevcut değil. Hepsi ilerde başımıza dert açabilecek programlar. Bildiğiniz gibi insanoğluna birşeyi öğretmek oldukça zor. Bir programı kullanmaya başlayınca sürekli onunla yola devam etmek istiyorum. Lakin aşağıda isimlerini verdiğim hiçbir program ticari kullanım için müsait değil.
- Teamviewer
- Alpemix
- Anydesk
- Ammy
- AeroAdmin
- Radmin
Hepsi lisans satın alınması istiyor. Önerebileceğiniz arayüzü güzel uzaktan bağlantı programı varmıdır ?
http://www.etkisizeleman.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web/Desktop Coder
-
-
Ad Soyad
O** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba, teamviewer ve alpemix son güncellemeyle patlamış durumda. Artık sürekli bağlantı yaptığınızda geri sayım başlıyor ve uygulamayı kapatıyor. Uzun bir süre de bağlantı kuramıyoruz. Ammy, bir ara virüs yaymaya başlamıştı. Kullananlara dikkat.
Radmin de bazen bilgisayarı çok kasıyor. Çalıştığınız şirkette bilgisayarım çok donuyor diyen varsa ilk önce radmin kurulu mu onu kontrol edin :D
Konuyu takip ediyorum...
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Ben de takipte kalayım. Umarım önerisi olan biri yazar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
42, (%100)
Sanmıyorum böyle bir hizmet veren sistem olduğunu.Bizde mağduruz :)
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben TeamViewer Corporate 12.0.83369 internetten full ve temiz olarak indirmiştim, 2 aydır sorunsuz kullanıyorum ama nereye kadar bilemiyorum.. Bu arada ben eğitim için toplantı planlıyorum ve arkadaşlar bağlanıyorlar. İstersen nette aynı ad ile araştırıp indirebilirsin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Anydesk ve Teamviewer sabahlara kadar aktif olarak bağlandığımız da bile nedense bir uyarı vs vermiyordu özellikle Any,