serkan64
www.technoarticle.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
BOŞ GEZENİN BOŞ KALFASI
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Adlinkfly temasını indirip kurayım diyorum adsense hesabımdanda reklak eklemek istiyorum sizce bu warez tema adsense hesabını sıkıbtıya düşürebilirmi bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazıversin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
warez tema ansızın sıkıntı çıkarabilirmiş emekler boşa gidebilir büyük risk gibi ben vazgeçtim warezden ücretsiz kullanıyorum içim rahat ilerde yazma yeteneğimi geliştireyim paraya kıyar alırım sende öyle yap
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyide warez dağıtıcıların çoğu zaten adsense reklamlarından kazanıyor, anlara neden mudahalede bulunmuyor adsense ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
@hurtech bir tane örnek site atar mısın mesaj olarak? Daha önce themforest üzerinde sattığım temalar wareze düştüğünde mail attığım sitelerin hiç birinde adsense görmemiştim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ücretsi temalar çok dandik olduğunu düşündüğüm için bir sitenim kesinlikle ücretli tema kulanması gerektiğini düşünüyorum. En iyi dediğimiz ücretsiz çoğu tema ile sıkıştırma olmadan oluşturulan ve hiç bi özelli buşunmadığı halde yavaş olması çok zoruma gidiyo aslında :) ücretsiz olabilirsiniz ama bizi ezmenize gerek yok diyerek ben ücretli aldım :)
Weyso
Seslendirme
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
V** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Adsense warez kullanıma bakmaz
Ama siteniz büyüdükçe kullandığınız warez skript veya tema açıklarla dolu olabilir eğer açık yok diyorsanız
Kendinizi kandırıyorsunuz ...
Tabi kullanmak yinede size kalmış
Iyi forumlar