-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Seo & Reklamcılık
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Aynı sektör ile bende ilgiliyim ve çok araştırma yaptım şuanlık askıya aldım ancak yakın zamanda kuracağım.
Şahıs Şirketi Zorunlu mu?
Evet
Şahıs Şirketinde ofisi evim olarak gösterebilir miyim? (ev kira değil)
Evet
Benim aylık giderim ne kadar olur?
4b(600tl) + muhasebeci(200TL) + Vergi | Stopajı yıllık gelir vergisi gibi şeylerde var
Ne kadar bütçem olmalı?
Ürünleri saymazsak aylık min 1500 TL
Bağkur Zorunlu mu? 4/a sigortam var bağkur ödemesem olurmu ?
Bağkur zorunlu
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam peki script işini hallettiniz mi ? Yoksa özel olarak mı codlattiracaksınız ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
B** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam n11 dediğiniz de sahibinden ve hepsi burada gibi firmalardaki gibi firmaların kayıt olup kendi ürünlerinin satışını yaptığı bir sistemdir. N11 sadece komisyon alır. Siz bu tarz mı düşüyorsunuz yoksa kendi ürünlerinizi mi satacaksınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Dijital Ajans
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şahıs Şirketi Zorunlu mu? : Zorunlu, n11 vb. yerlerde satış yapman için. Hemde e-ticarette kapıda ödeme şart hocam... o yüzden şirket olmasa bile şahıs işletmesi yeterli.
Şahıs Şirketinde ofisi evim olarak gösterebilir miyim? (ev kira değil) : Yapabilirsin, şahıs şirketi diye birşey yok hocam şahıs işletmesi var :) Şirket ayrı bir olay.
Benim aylık giderim ne kadar olur? : Sigortalı olduğun için bağkur ödemeyeceksin. Aylık giderin 300 'ü geçmez. (KDV hariç)
Ne kadar bütçem olmalı? : Açılık için 600-800 arası. Aylık 300 TL'yi de gözden çıkar.
Bağkur Zorunlu mu? 4/a sigortam var bağkur ödemesem olurmu ? : Sigortan olduğu sürece bağkura ihtiyaç yok. İşten çıktığın gün bağkurun otomatik bağlanır...
Aklına takılan birşey olursa muhakkak sor hocam çekinme. Buradan sor, diğer arkadaşlarda yararlansın.