Web sitelerin sayfa kaynak kodlarını gizlemenin yolunu bulamadım.Gizlemiş gibi göstermeyi buldum.Aslında hemen vazgeçmeyen birisi bulabilir.Tek yapmanız gereken kodlarınıza girip en başından hep enter tuşuna basmanız lazım.
Örnek Site: Like Web Siteye girdikten sonra CTRL+U Tuşuna basınız... :)
Hoşgeldiniz.Alt kısımda bulunan yere instagram fotoğraf linkinizi giriniz son fotoğraf linki olacaktır.Eski bir fotoğrafa beğeniler gönderilmiyecektir. Gönder butonuna bastıktan sonra 5 dk bekleyin ne kadar beklerseniz o kadar beğeni gelir.
<script> // $(window).load(function() { // makes sure the whole site is loaded $('#loader').fadeOut(); // will first fade out the loading animation $('#loader-wrapper').delay(350).fadeOut('slow'); // will fade out the white DIV that covers the website. $('body').delay(350).css({'overflow-y':'visible'}); }) //]]> </script>
Sonra google benim siteyi öne çıkarmıyor hocam sanki google botları gelip ekrandan mı bilgileri çekiyor eğer ctrl u yapınca site kodlarını görmesse bir şey indexlemez.
Sonra google benim siteyi öne çıkarmıyor hocam sanki google botları gelip ekrandan mı bilgileri çekiyor eğer ctrl u yapınca site kodlarını görmesse bir şey indexlemez.
Google botları ctrl+u tuşuna mı basıyor merak ettim