KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaslar ya tam bi kac gunluge köye gidelim dedik bi geldik baktim laltop calismiyor adaptoru takinca sarjda calisiyor. Yani pc yi acinca o batarya dolum isareti bi kac saniye cikip sonra duruyor batarya doluyor yaziyor ama dolmuyor. Fisi cikardigim an bilgisayar kapaniyor. Dun mesela batarya sarji yuzde 4 gorunuyordu simdi yuzde sifir gorunuyor. Burada deneyebilecegim kimse de yok. Batarya kesin bitmismidir acaba garantisi yeni bitti sayilir 2 senelik bilgisayarda btiyor mu bataryalar. Bir de orjinalia 180 lira muadili 110 lira civarinda gorunuyor toshiba l50.
Internette yazan bi cok seyi denedim suan zaten adaptorde bataryada orjinal. Pili cikardim yeniden taktim pilsizken actim kapadim aygit yoneticisinden pille ilgililerisildim bidaha actim ama duzelmedi hatta bilgisayari sifirla diye bi secenek vardi onu da yaptim ama duzelmedi bu heralde bataryanin bittigi anlamina geliyor ama bu sefer bataryayi alirim da calismazsa bos yere batarya almis olucam. Ne yapmak lazim sizce
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Bataryasız çalışıyor diyince yüz yılın icadımı diyecektim oysa başkamış. İyi forumlar... :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Batarya kalibrasyonu yapmayı dene.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam leptoka taktiginiz girise bi dil deydirin (prize takili degilken carpar yoksa) sonra bidaha deneyin duzelmesi lazim
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
Miroglu
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Sendika Başkanı
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Aynı sorunun tıpkısı bendede var. Prize takıp açınca 4-5 defa bip sesi gelip gidiyor. Sonra kapatıp açınca açılıyor. Bendede prizden çekince kapanıyor. Batarya ışığı kırmızı-turuncu gibi bir renk yanıp yanıp sönüyor. Haftalardır %84 sarj pil takılı ama dolmuyor ibaresi var. Bios bilini çıkarıp taktım değişik yöntemler denedim ama olmadı.
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
yeni batarya aldım düzeldi arkadaşlar tesekkurler.