batuhan54
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Kimyacı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar hadi beyin fırtınası yapalım şöyle bir site olsaydı tutardı yada güzel olurdu dediğiniz projeleri paylaşırmısıniz ?
Örnek : bir filmde zaman kapsülü denen birsey vardi herkes videosunu çekiyor bundan 5 10 yıl sonraki düşüncelerini nereye gelcegini söylüyor ve saklıyordu bir web sitesi olsa ve size özel hesaplar olsa yuklediginiz videoyu verdiğiniz tarih gelince sizin verdiğiniz irtibat bilgilerine bildirse güzel olur tutar mıydı?
vuslatim
www.segemdersnotlari.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Sigortacı
-
-
Ad Soyad
Ö** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
benim hayalimdeki bir projeyi örnek göstermişsiniz :) birde üniversite öğrencilerinin ( farklı farklı üniversitelerden ) bölümleriyle ilgili iletişimde olmaları için otomatik eşleştiren bir site olabilir örneğin Anadolu işletmede okuyan biri ile Ata üni işletme okuyan birisinin eşleştirilmesi gibi..
1 kişi bu mesajı beğendi.
batuhan54
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Kimyacı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Sence zaman kapsülü olsa tutar mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Muhasebe Uzmanı
-
-
Ad Soyad
H** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
zamankapsulu.co
Seklinde domain alınıp. Hazırlanan videolar veya yazılar belirlenen tarihlerde kişinin belirlediği sosyal medya hesapları üzerinden mail üzerinden telefon numarası üzerinden toplu şekilde bildirim yapılabilir.
Belirlenen tarih öncesi kesinlikle kendisi bile tekrar görüntüleyemeyecek.
Ama şu var ki alınacak domaini çok uzun süreli olarak reglemek gerekli.
öksürüğe ne iyi gelir https://neiyigelir.com/oksuruge-ne-iyi-gelir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar Prog.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Benim aklımda iyi bir fikir varda sermaye bulursam ben yaparım diye 2 yıldır saklıyorum. Benim projeme benzer 3 tane benzer proje yapıldı 3'ü de tuttu. Hadi bakalım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
batuhan54
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Kimyacı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu projeyi mi 2 yıldır saklıyorsun yoksa başka bir proje mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
..............
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aklımda güzel bir site var, zaten böyle bir site halihazırda var ama bunu mümkün kılabilmek ayrı bir olay.. Biliyorsunuz archive.org adlı internet sitesi bir çok web sitesinin önbelleğini alıp kaydeden yeri geldiğinde içeriklerine bile ulaşılabilen bir web sitesi.. Keşke herkesin web sitesini alıp yedeklese.. Diyelim ki içeriğiniz elinizden uçtu gitti yedeğiniz bile yokken bu web sitesi aklınıza gelecek ve eski yazılarınızı ve içeriklerinizi tekrar çekebileceksiniz.. Bugün eski sitem için bunu denedim ama hayal kırıklığı oldu.. Ama yeri geliyor bu siteden eski takıldığım forum sitelerinin neredeyse tüm sayfa içeriklerini okuyabiliyorum.. Hatta avatarlar bile görünüyordu..
Neyse özetle hem siteleri arşivleyecek hem de ilgili web sitesinin herhangi bir datasını rahatlıkla çekebileceğimiz bir site olsa güzel olurdu.
batuhan54
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Kimyacı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Bu dediğiniz site yedeğini çoğu hosting firması zaten sunuyor Veritabanıni ve Site dosyalarini belirlediginiz periyotta Günlük /Haftalık /Aylık olarak yedekliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fiyat karşılaştırma sitesi 😂 hayalim ama bı turlu yapamıyorum bı gün yapacam ama ne zaman olur bilemem