-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere facebook'tan bir hesap kuruyoruz aynı gün mail onayı, tel onayı yapılmış profil bilgilerini de gerçek kişiymiş gibi doldurup sadece açtığım hesabı sayfada editör yapıp 1 paylaşım yapıyorum. Bir kişiye arkadaşlık isteği veya herhangi bir yere beğeni atıyoruz bu seferde fotoğrafımızı yükleme onayı istiyor. Onuda bekliyoruz ardından kimlik onayı istiyor, ben anlamadım bu işi.
Hesapları kapattırmadan açık tutmanın bir yolu yok mudur?
kadiravci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam eğer fake değilse tel/mail onayı yap. 1-2 grup isteği gönder ardından fotoğraf eklemeni isteyecek profil resmini tekrardan gönder oradan. açılacaktır %80 , açıldıktan sonra kimlik onayı yaparsın zaten fake değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Fake yapıpta kapattırmadanda götürenler var hocam buradaki asıl amaçta fakeyi kapattırmadan götürmek
fazla bir işlem yapılmıyor hesapta genede güm kapatıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
..............
-
-
Ad Soyad
A** İ**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir kaç kez bende denemiştim fake hesap işini.. Aslında cep telefonu onayı yapıldıktan sonra kapatılması zor olsa gerek.. Ama anladığım kadarıyla her geçen gün daha da işleri zorlaştırıyor Facebook. Bilhassa bu başkalarını taklit olayları iyice arttığı için sıkı tedbir alıyorlar..