-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı - Videographer
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam kopyala yapıştır içerik yapmış olabilirsiniz. Bir firmayı kötülediyseniz ve şikayet aldıysanız askıya alınmış olabilir. Farkında olmadan uygunsuz ve yanıltıcı içerik paylaşmış olabilirsiniz. Yararlı olmayan link paylaşmış olabilirsiniz. Spam trafik geldiği için askıya alınmış olabilirsiniz. Olabilir de olabilir aslında sorunun cevabı sizde. Yaptıkalarınızı gözden geçirin ve objektif olun, "bundan olmamıştır yaaaa " gibi düşünceyle hareket etmeyin bazen hiç beklenmedik şey tam da ondan olabiliyor. Bir analiz edin ve sebep olabilecek şeyleri maddeleyin daha yardımcı olalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kopya yaıtır ürün olmadı
firma kötülemesi yok sadece kendi firmamızın ürün ve hizmetlerini yapıyorum
yanultıcı bii belge zaten olamaz bankalardaki bilgiler
link paylaşmıyorum sadece kurumsal şirketimize ait face tiwtter linkli veriyoruz
objektifsizlik olmadık ... 5 senelik blog sayfaları hiç kitlenmedi sorun yaşamadım bu zamana kadar
ki ben dış etkenlerden sanıyorum ... yardımcı olabilecek olan varmıdır onu öğrenmeye uğraşıyorum
analiz yaptım sonuç bu ... diğer siteler açık paylaşımlarda zaten banka faizleri kredileri bilgiler net sayfamıın numaraları ve paylaşılarım var
şikayet olabilir veya dış etken askıya aldırtmak meserla bankalarla yarışan biriyim mesela :)
ya sız masız nedersin
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konu çözülmüştür AeroCS konuu çözmüş allah ondan razı olsun dilerim ... konuyu kapatabilirsiniz...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Analiz Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
42, (%98)
yapılan iş haram sınıfına giriyorsa islama göre belki ondan kapanmıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
allahtan başka haramı sevabı iyiliği kötülüğü bilemez oa göre konuşan yorum yapan da kendine hayır işlemez allahtan başka kimse bilemez sende bilemeyeceğin işlerde lütfen yorum yapma işine bak ( işlem çzülmüştür ) tşk ler yapan arkadaşa
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kuranı kerimi türkçe meali okursan anlamı 85.yüzyıldada aynı 1 yüzyıldada tubesi mubesi beni ilgilendirmez...tekoolojini beynini iiyi yerde kullan tube mube bizi ilgilendirmiyor haramı günahı allah bilir ... o yüzden bak işine keyfine...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ekonomi
-
-
Ad Soyad
K** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kopya içerik ve sürekli özgün olmayan içerikleri girince kapatıyorlar. Benimde kapatmışlardı, bende artık wp den elimi çektim.