Merhaba arkadaşlar, öncelik ile mesajımı mobilden yazdığımı belirtirim, cümlelerim de yanlışlık olursa af olsun.
çoğu arkadaşlarımız forum da beni tanıyorlardır eski nick ( ceqyat ) olarak. Arkadaşlar doğu daki öğrenci kardeşlerimize yardım kampanyası başlattık, çoğu öğrenci ayakkabısız, montsuz okullara gidiyorlar. Daha önceden kendi bütçelerimiz ile 200 adet ayakkabı dağıttık okullara 1 ay önce. ( Resimleri konuya eklerim bilhisayara geçtiğim de) . Hedefimizi 1000 ayakkabı yaptık bu sefer ve forum da destek olmak isteyen arkadaşlarımızla da paylaşmak istedim, şahıs, firma, kurum yardımları olabilir diye. 200 adet aldığım ayakkabıların faturasını ve resimlerini konuya ekleceğim. Şimdi arkadaşlar yardım etmek isteyen arkadaşlar yapacağınız yardımın hiç bir şekilde ne kadar olduğunu önemsemeden, herkesin kendi çapında yardım yapmaları, gönlü zengin insanların hassasiyet göstereceğini düşünüyorum. Yardım etmek isteyip de imkanları el veremeyen dostlarımız, kardeşlerimiz de konuya yorum yapmaları, konuyu paylaşmaları, çevresine bahsetmeleri ile çok büyük katkı da bulunmuş olurlar. Konuyu aktif bırakacaz 2 hafta boyunca, yardımlarınızın sonucunu buradan paylaşacam, yapacağımız ve yaptığımız yardımları buradan isim ve yüzleri göstermeden paylaşacağım.
Güven sorunu yaşayan arkadaşlarımız bana özelden ulaşıp bilgi alabilirler, çocuklar üşümesin, eğitimlerini daha sağlıklı ortamlar da alabilsinler.