-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Ahmet Biliyorum.Temanı Nasıl Olduğunu ve Seo Özelliklerini Konunda Bahsetmişsin Zaten O Yüzden Seo Açısındanda Güzel Olan Bir Tema Söyledim.Aslında Kafamda Kendi Temamı Yapmak Var :) Ama ne yalan söylim Aorhan Temasıda Hoşuma Gidiyor Baya almayı düşünüyorum.arkadaşlar geleyim şu tema değişikliği konusuna temam güzel evet ama 1buçuk aydır tema bu şekil artık değiştirmek gerek bence ziyaretçi sitede güzel hoş değişklikler ister bizde v1 yaptık snra v2 yaptık.şimdi sıra v3 de :D konuda eklediğim mavi resimli tema elimde var istediğim zaman kurabilirim :) naasıl sizce ?
zaten bir blog scripti yazmaya başladım yarıladım.sizlere sunucam inşallah blog scriptini hemen şunuda belirteyim blogumun ismi ne olsuny azdığım blogun ismi .d sallıyorum pardus blog scripti gibi ne yapayım script ismini
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Prototurk v2 kullan.
Şu an kullandığın v1 yani bir üst düzeye geçmek en iyisi olur...
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence bilinmeyen sade bir tema indir. Her tarafı resim olsun. Kendine göre ayarla. Resimleri filan değiştir kullan derim. Ben notepad chaos temasını değiştirerek photoshop gibi bir yer yapmıştım. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** O**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
beyazın temasını da onerebılırım. onun teması alangırlı sanırm . her konusmamızda garıp seyler eklıyor :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
T** Ç**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
:) Valla Aorhan ben temanı çok beğeniyorum.ya yeni bir tema yaparım,ya da kendi blog scriptim şuanda yarılarda panelini yapmaktayım.onu kullanırım.diğer bir seçenek ise kendi temamı yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Blog konusunda php yardımcı olurum takıldığın yer olursa mesaj atman yeterli ;)