-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Lanet olası Hitachi(750GB) harddisk bozulmasından sonra taşınabilir harddisk arayışındayım.
Bütçe : Max. 250 TL
Boyut : 500GB/750GB/1TB, 3ünden biri olabilir..
Anketede, WD-Toshiba-Seagete diye 3 tane ekledim "gündemdekiler bunlar diye" Sizin yıllardır kullanmış olduğunuz sorunsuz marka ve boyutu nedir? Allah yukarda şimdi yalan söylemeye gerek yok Hitachiyi 5 sene kadar kullandım "yanlış hatırlamıyorsam". Veri sakla-aktar derken 2000 Yılından veriler vardı. Gel gör ki durduk yere harddiski görmemeye başladı falan filan gitti özetçesi.
Harddiski sürekli kullanmayacağım bu yüzden bana asırlık gibi bir şey lazım sizin öneriniz nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
Elektronik aletlerde özellikle bizim için canımızın yarısı gibi harddiskler hocam karar vermesi zordur. Hiçbir elektronik aletlere güvenilemez. Ama almadan önce güzel bir araştırma yapmanız sizin açınızdan iyi olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
edcsmile sık sık kullanyorum depolama için :) yazılım geliştiricisi olduğum için sürekli yedeklerimi tutuyorum :) çok işimi gördü düşürdüğün sürece hepsine zarar gelir bilgin olsun :) ben bide kılıf aldım buna sapa sağlam oldu :) gözüm gibi bakıyorum 3.0 bide usb hızı falanda şahane
ama düşünmezsen ben bildiğim marka almak isterim dersen WD :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kurumsal, E-ticaret ve Özel Yazılım ve SEO İhtiyaçlarınız İçin BCYSoftware Solutions firması olarak yanınızdayız.