-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Bütçenizi 150-200 TL kadar arttırabilirseniz Xioami Redmi Note 4 tavsiye ederim. Ev arkadaşımda 800 TL bütçe belirtmişti üstünü ben destek çıktım ve aldı 2 aydır çok memnun 0 sıkıntı. Daha öncesinde General Mobile marka telefon kullanıyordu ve saymakla bitmeyecek problemler yaşadı. Şarj konusunda şuan çok memnun tüm gün oyun oynuyor iş yerinde ve şarj aletini götürmüyor yanında bitmiyor olum diyo gelince :) Kasma gibi bir durumuda yok fena değil cihaz inceledim bende.
Bu arada GM telefonunun garantisi henüz bitmedi, 1 yıl geçmeden yaşadı bu sorunu GM 5 Plus mu ne öyle bi model. Garantiye gönderdik dönüş bekliyoruz satacağız döndüğünde muhtemelen 2. el olarak.
İlla bu ikisi arasından seçeceksen eğer Xiaomi Mi 4 den yana kullanırım oyumu.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
underwriter
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben şuan xiaomi mi 4 kullanıyorum telefon akıcı güzel hiç kasmadı donmadı fakat şarj performansı adamı çıldırtacak cinsten 1 aydan sonra günde 2-3 kere şarj ediyorsun sıkıntı ayrıca 4 g yok biliyorsun ki 3g var internet akıcı ama 4g olmaması hissediliyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%75)
Xiaomi 4a kullanıyorum.4g var. Telefonu çok yoğun kullanırım hiç sarj sıkıntısı görmedim. Bilakis 2 günden az gitmiyor. Fiyatına göre çok iyi bir telefon.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Xiaomi al hocam pişman olmazsın :)
Webber
Teknoloji Yazarı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar Müh.(Öğr)
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
General Mobile'ın da Xiaomi'nin de telefonunu kullanmış biri olarak Xiaomi'yi seçmenizi tavsiye ederim.