wmaraci reklam

Firma rehberi scripti v3'ü hiç gördünüz mü?

3 Mesajlar 1.856 Okunma
wmaraci reklam

bagova bagova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
ŞEHİR (FİRMA) REHBERİ SCRİPTİ V3


ÜCRETLENDİRME NASIL OLACAK?

Ücreti 349 TL dir. Ücret bir kere ödenir. Tek domaine lisanslı olarak kullanabilirsiniz. Kendi sunucunuza kurabilirsiniz.



V3 de Neler Değişti, Eklendi Ya Da Gelişti?
V3 Demo: sehirrehberiscripti.com


1. Köşe Yazarı Modülü Eklendi.

SENARYO:
Admin yazar ekler, eklenen yazar kendi panelinden giriş yaparak yazı ekler. Admin yazıyı onaylar, yazılar anasayfada uygun alanlarda gösterilir.



2.Takvimli Etkinlik Modülü Eklendi.
SENARYO:
Admin ; Şehrinde ki kültürel sosyal ya da sportif bir etkinliği Yer, tarih, Saat, Bilet Fiyatı, Resmi Link, Resim vb detaylarıyla tarih seçerek ekler. Eklenen etkinlik anasayfada yer aldığı gibi aynı zamanda takvim üzerinde de yerini alır.





3. Gelişmiş İş İlanları Modülü Eklendi.
Tüm üye grupları (Normal, Gümüş, Altın) iş ilanlarını ekleyebilir. İş ilanları eklenirken Sektör, pozisyon, eğitim durumu, cinsiyet, şehir, çalışma şekli gibi çok boyutlu bir veri girişi yapılabilir.




4.Bireysel Üyelik Eklendi.
Bireysel üyeler hem kurumsal üyelere hemde kendi arasında mesaj gönderebilirler. Kendileri için adminin belirleyeceği kategorilere ilan ekleyebilirler.


6.Gelişmiş Özel Mesajlaşma Eklendi.
Her türlü üye kendi arasında özel mesajlaşabilecek. Bu mesajları admin panelinde görebileceğiniz gibi admin olarak uyarısınıda mail adresinize anında alabileceksiniz.

7.Firma detay sayfasının özelleştirilmesi Eklendi.

Firma detay sayfaları gerek seo açısından gerekse web sitelerini yönlendirebilmeleri için sanki kendi web sayfalarıymış gibi açılabilecek. Özellikle bir altın üyenin firma detayında gelişmiş bir firma scripti entegrasyonunu görebilirsiniz. Bu detay sayfası ile müşterilerinizi çok kolay ikna edebileceksiniz.



8. Sol Bölüme Ekstra Modül Ekleyebilme özelliği Eklendi.

Sınırsız modül başlığı ve modül içeriğini sol bölüme Admin panelinden ekleyebilirsiniz. Bu sayede şehrinizin tanıtımını yapabileceğiniz gibi sektörel bilgiler yazabilir ya da dilediğiniz ekstra içeriği girebilirsiniz.

9. Firma ve Ürünler için Etiket Bulutu Eklendi.

Hem anasayfa da hem de firma detaylarında tıklanabilir ve tıklanınca listelenir etiket bulutu seo açısından çok yarar sağlayacak.

10. RSS Eklendi, Sitemap geliştirildi.
RSS besleyicisine http://www.sehirrehberiscripti.com/rss.php den ulaşılabilecek zaten daha önce de Sitemap’e http://www.sehirrehberiscripti.com/sitemap.xml den ulaşılabiliyordu. Firma girdileri sitemape her eklemeden sonra otomatik pingleme yapıyor.



11. Otomatik Son Dakika Bandı Eklendi.
Kayan haber bandı anlık dakika-saat sayacıyla hem hareketlilik verecek hem de sitedeki gelişmelerin tek noktadan takibini sağlayacak.

12. Etikete göre arama sistemi Eklendi.
Örnek verirsek Arama alanında kebap yazdığınızda etiketine kebap yazan tüm firmalar listelenecek. Ayrıca firma eklerken kategori, firma adı, il ve ilçe gibi değerler etiket alanına otomatik eklenecek.

13. Alt Kategori Sistemi Eklendi.
Şık, fonksiyonel bir alt kategori sistemi ekledik. Ayrıca ana kategorilere ve alt kategorilere tıklanıldığında o kategoriye ait firmalar google haritasında görünebiliyor.

14. E-Bülten Modülü Eklendi.
Sizden haberdar olmak isteyenlerin email adreslerini kayıt edebileceği bir modül.

15. Kategori Bazlı Google Maps Verileri Eklendi.
Kategori ya da alt kategorilere tıklanıldığında o kategoride bulunan gümüş ve altın firmalardan google map verisi girilenler harita üzerinde kırmızı baloncukla gösterilecek.



16. Ürünlere İndirim Ve Fazla Resim Özelliği Eklendi.
Yenilenen tasarımı ile İndirim özelliği ürünlere hareketlilik verecek. Ayrıca sadece bir resim ekleyebildiğimiz ürün resim sayısını 10’a çıkardık.



17. Sabit Sayfa Yönetimi Eklendi.
İletişim, hakkımızda, hesap numaraları gibi sayfaları admin panelinden yönetmemiz mümkün oldu.

18. Paypal Ödeme Entegrasyonu Eklendi.
Tek butonla paypal ödemesini sisteme entegre etmek artık mümkün.

19. Ücretli üye ve Ücretlerin Yönetimi Eklendi.
Normal, Gümüş ve Altın üyelerin fiyatlarını belirleyebilecek, bitiş ve başlangıç tarihlerini kontrol edebileceksiniz.



20. Firmalara 5 yıldızlı Beğeni Modülü Eklendi.
Firma popülerliği ve beğenirliğini gösteren yıldızlar, google rich snippets ile desteklendi.

21. Profil Yazdırma, Harita ve Videonun Pop Up Açılımı Eklendi.

22. Addthis Sosyal Paylaşım Butonları Eklendi.
23. Admin panelinde Sosyal Butonları Yönetebilme Eklendi.
24. Manşet Sistemi Geliştirildi.
Manşete hareket verildiği gibi manşet başlıklarınında artık manşet içinde yer alması sağlandı.

25. Tema geliştirildi.

Tamamen en yeni css+xhtml teknikleri kullanılarak , temiz (clean), basit ve profesyonel bir tema tercih edildi.

26. Seo geliştirildi.
Etiket sistemi, firma detaylarının tek bir sayfada açılması, rss ve sitemap desteği, h1 taglarının düzeni, otomatik pingleme gibi önemli seosal değişiklikler yapıldı.

27. Güvenlik geliştirildi.
Özellikle admin panelinde ve site arayüzünde önemli fonksiyonlar eklendi. Jquery kütüphanesi ve kullanılan bazı hazır kalıplar yeni sürümleriyle güncelleştirildi. (ckeditor, verot, jquery, phpmailer vb.)

28. SMTP mail eklendi.
Mail fonksiyonunun yasaklı olması ve maillerin inbox a düşmemesi sorunu için SMTP ayarlarını admin panelinden yapabileceğiniz mail sistemini entegre ettik. Firma eklenmesi, düzenlenmesi, özel mesaj gönderimi , ilan, haber, iş ilanı , ürün eklenmesi, iletişim alanı, şifre unuttum gibi alanlarda, hatta üyelerin admin panelinde onaylanmaları esnasında mail gönderimi sağlıklı bir şekilde yapıldığı test edildi.

29. Admin teması Değiştirildi.
Mavi-mor tema yerine daha az göz yoran siyaz-beyaz-gri ağırlıklı bir tema kullanıldı. Bazı alanlarda sekmeli menü ile yerden tasarruf edildi. Ve bir çok yeni özellik eklendi. (Site logosu, analitik kodu ekleyebilme, listeleme sayıları vs. gibi)

30. Reklam Alanları: Sitemizde toplam 49 adet ve değişik boyut ve yerlerde ayrı reklam alanı bulunmaktadır. Ayrıca her sektöre ait reklam alınabilmesi de mümkündür.





[A]YENİ V3 MÜŞTERİLERİ İÇİN GENEL BİLGİLENDİRME[/B]

SehirRehberiScripti.com: Bir sektör, il, ilçe , ülke ya da herhangi bir temanın en detaylı şekildeki tanıtımını amaçlayan bir şehir rehberi ya da firma rehberi yazılımıdır. Bir şehirde kullanılmak istenildiğinde firmalar, ilanlar, ürünler, haberler, köşe yazıları, etkinlikler, şehir tanıtımı, nöbetçi eczane, hava durumu, iş lanları gibi bölümlerde en iyi şekilde şehrin tanıtımını ve şehirdeki online ticareti kontrol altına almaya amaçlamıştır. Ama şehirde kullanmak şart değildir herhangi bir sektörde ya da ülkede de kullanabilirsiniz.

Firma tanıtımı yaparken firmanın tüm iletişim bilgileri, google maps adresi, videosu, resimleri, ilanları,ürünleri, haberleri, web sayfası, facebook adresi, emaili, detayı gibi bir firmanın tanıtımındaki nerdeysa tüm bileşenlerini üye gruplarına göre tanıtımı kolayca yapılabilmektedir.

Admin panelinde nerdeyse sitenin yüzde yüzüne yakınını kontrol edebilirsiniz. Sektörler, il ve ilçeler, haber kategorileri, ilan kategorileri, anasayfada görünmesini istediğiniz ya da istemediğiniz modüller, modüllerin sırasının ayarlanabilmesi, her türlü veri girişi işlemleri bunların içinde firma, ürün, haber, iş ilanı, üyelikler, e-bülten, köşe yazarları , ücretli üyelikler, sitedeki reklam alanları v.b. alanları tamamen kontrol edebilirsiniz.

Adminden bazı Görüntüler.










NOT: Kullanılan ana menü themeforest dan olup extended lisansı alınmıştır.
Item Purchase Code: 95fee292-978d-4400-bca5-b74942392002


BU VERSİYONUMUZ ESKİ VERSİYONUMUZDUR YENİ VERSİYON V4 Ü DE İNCELEYEBİLİRSİNİZ.
 

 

wmaraci
reklam

netistanbul netistanbul WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek seo
  • Konum
  • Ad Soyad H** H**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 8 / 7
  • Ticaret 0, (%0)
mobil uyumlu degil ne yazıkki
 

 

Netistanbul.com pekguzelsozler.net eguzelsozler.net Hediyepaketleri.com

bagova bagova WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek PHP
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad T** M**
  • Mesajlar 5
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba, yazının en sonunda not olarak eklemiştim, gözünüzden kaçmış olmalı haliyle yazı uzun olunca..

Bu eski v3 versiyonumuz , yeni versiyonumuz v4 https://firmarehberiscripti.com tamamen mobil uyumlu ve çok yeni özelliklerle doludur..

İlgilenirseniz admin bilgilerini yollayabilirim.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al