Ücretsiz Bitcoin Lightning Network Kurulumu Yapılır

Merhaba arkadaşlar. Lightning Network nedir kısaca bilgi vermek istiyorum öncelikle. Lightning Network bitcoin için geliştirilmiş düşük fee ve aktarım işlemlerini anında yapılması için geliştirlmiş yeni nesil teknolojidir.

Ligthtning Network sayesinde ileride işlem ücretleri hem çok düşecek hemde anında işlemlerin gerçekleşmesini sağlayacak.
Şu an Lightning ağında az sayıda node var. Bunun sebebi ise yeni çıkmasından dolayıdır. İleride sayıları 100 binlerce bulduğunda ciddi anlamda Node sahiplerine çok güzel kazançlar sağlayabilir.

Nasıl Kazanırım ?

Lightning ağında oluşturduğunuz node ile işlemlerin gerçekleşmesine yardımcı olacaksınız. Bunun karşılığı olarak ağınızda gerçekleşen her bir işlem için belli bir miktarda komisyon ücreti alırsınız.

Neden Bedava Kuruyorum ?

Bedava kurmamın sebebi oluşturduğum node ağını daha da büyütmek ve sizlerede daha fazla kazaç sağlamaktır. Ayrıca bu işin öncüleri olarak Türkiye’yi temsil etmektir.

Gerekli Şartlar Nedir ?


  • Beni node ağıma bağlanmanız. İstediğiniz kadar node ağına bağlanabilir ve çıkabilirsiniz. Bu konuda herhangi bir sınırlama yok şu an için. Çıktığınızda fonlarınız size geri dönecektir.


  • Kendinize gereken özelliklerde sunucu almanız. Sunucu özelliklerini aşağıda belirtilmiştir. Sunucu konusunda da isteyene yardımcı olabilirim.


  • Kurulumun uzun sürmesi nedeniyle haftada sadece iki kişiye kurulum yapabilirim.



Sunucu Özellikleri Nasıl Olması Gerekiyor ?


  • CPU: 4 veya 6 GB

  • DİSK BOYUTU: 250 GB ve üzeri

  • SUNUCU: Ubuntu 16 ve üstü



GOOGLE CLOUD ÜZERİNDEN [B]10 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ KULLANABİLECEĞİNİZ SUNUCU ALABİLİRSİNİZ.[/B]

Nasıl Kuruyorum ?
İster Alpemix veya Teamwiever programları ile PC’nize girip kurarım, istersenizde sunucu şifrelerinizi bana verirsiniz o şekilde kurarım. Tercih tamamen size ait.

İletişim

Skype: wampir@live.ca
Twitter: @coin_meria
Forum: PM
Mail: coinmeria@gmail.com
Telegram: LNTürkiye

Multi Konu: https://www.btcfrm.com/pazaryeri/1326-bitcoin-lightning-node-ile-kazanin-ucretsiz-kurulum-hizmeti.html