lostyazilim

Böyle Bir şey çok saçma değil mi?

12 Mesajlar 1.566 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

WPZON WPZON Wordpress Temaları Kullanıcı
  • Üyelik 27.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Wordpress Tema Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 1446
  • Beğeniler 203 / 261
  • Ticaret 37, (%100)

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Ben direkt hostingde barındırıyorum forumu. Kimse de bana demedi ki şu, şu sistemleri, şu sürümleri kullanamazsınız diye.

Şunu anlarım, trafik yüksek olan bir sitedir. Ama zaten bu tüm sistemler için geçerlidir. İlk kurarsınız sitenizi, daha sonra trafik vs gibi durumlarda zaten kendiniz anlarsınız ki özel sunucuya ihtiyaç var, o zaman kendiniz talep edersiniz.

Umarım çözüm bulunur. Bence uzlaşmaya çalışın firmanızla :)

hocam bende onlara sormadan direk kuracaktım fakat kurarken hata verdi aldığım hata aşağıdaki gibi bende ticket attım böyle söylediler

he following errors occurred while verifying that your server can run XenForo:
Your server has disabled a fundamental core PHP function fpassthru via the disable_functions directive in php.ini. This will cause unexpected problems in XenForo.
Please correct these errors and try again.

wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4766
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)
MuratKa Daha fazla yazınca firma karalama gibi algılanır, onu istemiyorum.

Bence bir destek atın ve vbulletin kurmak istemediğinizi, xenforo kurmak istediğinizi, hatta wmaracı da bir üyenin xenforo kullandığını yazdığını dile getirin. Sizin için bazı özellikleri açabilmeleri mümkün ise yapmalarını talep edin.

Yok yapmıyorlar ise hosting değiştirin. Ne diyebilirim başka:)

Her firmanın kendine göre prensipleri vardır. Bu yüzden olumsuz konuşma hakkına sahip değiliz. Özellikle bu platformda oldukça iyi bahsedilen bir firma için bunu zaten yapmamalıyım. Ama ortada ilginç bir durum var. Buna kendileri bir çözüm bulurlar diye umut ediyorum.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al