asd4129
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
disqus siteniz için daha iyi olacaktır şöyle bir olayla karşılaştım bir konu arıyordum sitenin adı çıkmadı ama disqus yorumları çıktı disqus ayrı bir index katıyor sitenize keyword bakımından
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhabalar hocam içeriklerinizi hazırlarken sağda etiketler, arama açıklaması vs var ya orda seçenekler var ordan yorum yapmaya izin ver izin verme gibi seçenekler var. herhangi eski bi içeriğinizi düzenle diyip o seçeneği kontrol eder misiniz izin verme açık olabilir
https://www.oneriajandam.com/
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
blogger tabanlı site galiba. yerleşimde disqus yorum kodu yok mu? varsa kaldırın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
amatör internet girişimcisi
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Tema yapımcısına sorabilirsiniz. Temalarını bende kullanıyorum. İngilizce olarak temanın paylaşıldığı yayının yorum bölümüne yazınız cevaplandıracaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aynı sorun bende de var. Disqus yorum sistemi yorum sayısını çok düşürüyor. Yanımda arkadaşıma sitemde bir konuyu açıp, bu konuya yorum yaz dedim. Arkadaşım yorum yapamadı. Üyelik gerekiyor dedi ve üye olmadan yorum yap kısmını da göremedi. Bize bu işle ilgilendiğimiz için disqus da yorum yapmak kolaymış gibi geliyor ama kullanıcıların çoğu disqus yorumlarını anlayamıyor. Yorum sayısıda haliyle düşüyor. Disqus kodlarını silip normal blogger yorumlarını ekleme konusunda çözüm bulabilirsem burdan yazarım.