-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar, birinin şikayeti sonucunda web site adresi Spam'a düşüp engellenmişti. İtiraz edince tekrar açıldı. Şimdi Facebookta gruplarda ücretli paylaştırmayı düşünüyorum. Acaba tekrar Spam'a düşme ihtimali varmı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
97, (%100)
Abartmadığınız sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bir grup var 700.000+ takipçisi var orada paylaştırmayı düşünüyorum sorun olur mu acaba?
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Facebook hemen hemen her spam bildirimi olduğunda geçici sayfa kapatma, reklam engelleme, web sitesi paylaşımı kısıtlaması uyguluyor. Bu konuda çok hassas otomatik sistemleri mevcut. 2-3 kişi spam dediği an spama düşüyor mesaj atıp spam olmadığı hakkında bilgi verene kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler cevabınız için, İlk kez başıma geldiği için korktum bende, bide herkes 1 ile 3 ay arası kadar sürüyormuş kontrol edilmesi diye yazmışlar iyice korktum sonra tüm mesajlarıma spam değil olarak bildirdim daha sonra bide iletişim sayfası vardı oraya bildirimde bulundum 3 gün içerisinde açtılar. Korkum 1 milyon üyenin olduğu bir grupta paylaşıldığında tekrar spama düşermi eğer öyleyse ne kadar beklemeliyim onu bilmek istiyorum.
rugal34
Güvenli Ödeme Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ödeme Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
R** Ü**
-
-
-
Ticaret
93, (%100)
Bende aynı sorun ile karşılaştım. Ancak spam kullanıcıların görüşlerine dayandığı için kısa süreli hesabınızı (benim 2gün sürdü) kapatırlar. Sayfanızı spam değil diyerek geribildirim yapınca tekrar analiz ederler ve bir sorun yok ise tekrar açıyorlar. Belirli süre içerisinde birden fazla spama düşmüş olsanız bile Facebook ekibi tekrar tekrar site/sayfanızı kontrol eder. Bu arada Facebook bu dönemde oldukça hızlı geri dönüşlerde bulunuyor belirtmek isterim.Özet ile eğer reklam ilkelerine uyuyor iseniz sorun çıkmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**